Gjør det selv Betong Patching

April 6

Gjør det selv Betong Patching


Gjør-det-selv betong patching er en enkel prosess. En rekke ferdigblandet betong patching forbindelser er tilgjengelig for alle størrelser reparasjon prosjekt. For større jobber kan du velge å blande din egen betong. Din jernvarehandel kan foreslå riktig lapp blandingen og verktøy å bruke for din jobb.

Klargjør området

Fjern eventuelle smuldrer eller sprukne biter av betong ved å skrape overflaten med en heavy-duty sparkel. For å bryte opp og fjerne sprukket eller smuldrer stykker eller kanter over et stort område, kan du bruke en hammer og meisel med en skarp kant. Området som skal lappes må renses slik at plasteret vil følge riktig. Fei opp all skitt og rusk fra området. Bruk en konkret renere å rengjøre overflaten, og skyll med vann.

patching Betong

For sprekker mindre enn 2 inches dypt, kan du bruke en vinyl bonding sement, selges ferdigblandet i et badekar eller tørr i pose som du blander selv ved å tilsette vann. Plasteret området bør være fuktig, men uten vanndammer. Ved hjelp av en sparkel, tvinge lappen blanding dypt inn i sprekken og fortsetter til sprekken er litt overfylt med blandingen. Glatt lappen med en sparkel til slutt.

Dypere sprekker bør være oppdatert i lag. Opprett en 1/4-tommers tykke patch lag ved å tvinge blandingen inn i sprekken med en sparkel. Tillat laget for å tørke i to timer, og gjenta til sprekken blir noe overfylt. Glatt lappen med en sparkel til slutt.

små sprekker

Små sprekker opp til en halv tomme bred kan repareres med ferdigblandet selvutjevnende betong crack sealer, som selges i klem rør. Feie bort all skitt og rusk. Rengjør betong med en kommersiell konkret renere og stige med vann. Fukt betongen, men unngå vanndammer før patching. Bruk klemme røret for å fylle sprekken og la tørke.

betong Reparasjon

Hvis et stykke betong har brutt ut fra skive, fjerne alle bitene ned til underliggende lag av grus. Fylle grus base, hvis det er nødvendig. Du må lage et skjema for å støtte blandingen mens rekonstruere den manglende brikken. Bruk tre stykker sikret med innsatsen hver 4 inches å bygge et skjema i form av den manglende brikken som er på nivå med høyden på eksisterende betong. Kutt innsatsen for å gjøre dem på nivå med høyden av formen og betongen.

Bruk en sparkel for å fylle ut skjemaet med betong patch. Glatt og kompakt betong med en murskje og trykk etter at vannet er fordampet fra blandingen og overflaten ser matt. Rydde opp i eventuelle ujevne kanter med en edger. Fullføre jobben ved å jevne den nye oppdateringen med en flåte. Fukt betongen i fem til sju dager å fullføre herdeprosessen og sikre en sterk konkret patch.

Tips

Ved blanding av betongen patch blande selv, følg produsentens anvisninger og bland bare det beløpet som kan brukes i 30 minutter.

Hold sparkel rent og tørt mens søknad patching mix, og rengjøre verktøy med vann umiddelbart etter bruk for å holde lappen blandingen fra herding på dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com