Hvordan Spray på Dry Wall Texture

April 13

Det er mange grunner for å legge tekstur til en vegg eller tak. Den vanligste årsaken er å skjule ujevnheter i den underliggende tapet som bånd linjer eller eventuelle ujevnheter i veggen itself.Spraying på tørr vegg tekstur er en rotete jobb, men med de riktige verktøyene tar generelt ikke veldig lang. Det er lurt å ha en eller flere deler av skrap veggplater på hånden for å teste sprayer på slik at du kan stille inn sprøyta å sprøyte på størrelse med tekstur partikler som best passer dine behov før du sprayer på veggene eller ceiling.Be sikker å dekke alle flater som du ikke ønsker sprayet og slitasje kjeledress eller gamle klær som du vil få rotete.

Bruksanvisning

Hvordan Spray på Dry Wall Texture

1 Hvis du bare trenger å tekstur en liten del av veggen eller taket kan du ønsker å kjøpe en trykksatt boks med tekstur spray på ditt lokale hardwardeor byggevarebutikken. Eksperimenter på et stykke skrap bord før sprøyting på veggen eller i taket for å få riktig størrelse particles.For større jobber, for eksempel sprøyting vegger og / eller tak over et helt rom vil du ønsker å leie en vegg tekstur spray maskin fra din lokale byggevarebutikken. De fleste jobbene kan være ferdig i løpet av 4 timer.

2 Bruk maskeringstape og slipp kluter dekke alt i rommet som du ikke vil skal dekkes med tekstur. Texture sprøyter generelt har en lang sprøyting slange slik at beholderen på maskinen og motoren som pumper tekstur materialet gjennom sprøyta kan holdes utenfor rommet blir sprayed.Fill sprøyting maskinen hopper med Wallboard sammensatte. Dette kan enten være et tørt pulver, eller den forhåndsblandet forbindelsen. Tilsett vann og rør godt. Du vil legge vann selv om du bruker ferdigblandet sammensatte. Tilsett vann (stiring brønn) inntil blandingen er konsistensen av en litt tykk kake blanding.

3 Det finnes forskjellige innstillinger på munnstykket av sprøyta som vil tillate deg å sprøyte partikler av forskjellige størrelser, alt fra "popcorn" for tak på hva som er ofte referert til som appelsinskall for vegger og / eller tak. Eksperimenter på et stykke skrap veggplater til du har størrelsen partikler som er riktig for dine behov.

4 Det er nå på tide å spraye vegger og / eller tak. Hold munnstykket i bevegelse hele tiden mens du er sprøyting for å unngå sprøyting for mye tekstur på ett sted. Husk at det er langt enklere å legge til ekstra tekstur ved behov enn det er å prøve og fjerne tekstur som er for heavy.If et område blir sprøytet for tungt raskt skrape av teksturen mens den ennå er våt og deretter respray området.

5 Tillat teksturerte vegger og / eller tak for å tørke i 12 til 24 timer og deretter prime og maling.

Hint

  • Dekk alltid alt i rommet som du ikke ønsker strukturert, inkludert gulv.
  • Test alltid sprøyten på et stykke skrap tapet før sprøyting vegger og / eller tak for å sikre at du har riktig størrelse tekstur spray for dine behov.
  • Hold alltid sprayhodet beveger seg mens du er sprøyting tekstur. Det er lettere å sprøyte et område en gang enn det er å skrape av altfor tung for en tekstur.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com