Hva er den raskeste måten å vokse gress?

January 14

Kampen for å få den perfekte plenen i nabolaget er noe som mange huseiere streber etter å oppnå. Når snøen først smelter etter de kalde vintermånedene, folk ønsker å være forberedt på å plante sine frø i bakken eller oppnå den grønneste plenen i nabolaget. Det er noen måter å få gresset til å vokse raskere.

Hydroseeding

Den raskeste og mest effektive måten å vokse gress fort er av en prosess som kalles hydroseeding. For å begynne, må du bruke en Hydroseed maskin å kombinere frø, vann, gjødsel, tackifier, og grønn trefiber mulch i en stor slushy lignende stoff. Dette blir deretter sprayet på bakken med en høytrykksslange. Høytrykksslangen bidrar til å nå inn i alle deler av terrenget, spesielt hvis det området du er sprøyting har mange bakker og ujevnt underlag. Når blandingen tørker, vil det skape et dekke over bakken, som beskytter frøene fra å bli skylt bort eller fra fugler å spise dem. Frøene er alltid i kontakt med vann og gjødning og derfor skal spire opp i ca 2-3 uker. Kostnaden for hydroseeding er ca seks til 12 cents per kvadratfot.

Raskt voksende frø

En annen måte å få den grønne plenen så raskt som mulig, er å kjøpe og plante noe som kalles raskt voksende frø. Den CanadaGreen gressfrø sier at det vil spire gress i ca 10 dager. Frøet er spesielt designet for å trives i det kalde kanadiske vintre slik det bør være i stand til å trives i mange av klima i USA. En to-pund pose med frøene ville dekke ca 1000 kvm. Ft og selges for $ 14.99, ifølge CanadaGreen nettstedet. Framstilling hevder at gresset er tøff nok til å overleve foten trafikk, snø, varme og tørke.

Bermuda gress

Bermuda gress er en annen type gress kjent for sin raskt voksende og frodige rennende felt. Dette gresset kan imidlertid bare brukes riktig i det sørlige USA på grunn av klimaet. Dette er den type gress som vanligvis finnes på stadionene profesjonelle fotballag, inkludert de fleste Super Bowls. Det er også funnet på mange golfbaner. Det finnes et dusin forskjellige varianter av Bermuda gress å velge mellom, som hjelper brukeren velge hvilken som er bedre for sine egne personlige plener. Bermuda gress tar ca 3 til 4 uker å vokse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com