Behandlet Pine Wood Vs. Cedar Wood for utsiden av et hjem

September 16

Behandlet Pine Wood Vs. Cedar Wood for utsiden av et hjem


Boligeiere bruker ofte treprodukter til å konstruere en rekke utendørs strukturer. Siding, dekk, lekeplasser og lysthus kan bruke en bestemt type tre eller kombinasjon av skogen for best resultat. Behandlet furu er mye brukt for mange av disse formålene. Sedertre er et annet alternativ. Huseiere bør vurdere fordeler og ulemper ved behandlet trevirke versus sedertre.

Behandlet Pine for Utvendig Structures

Trykkimpregnert trevirke er vanligvis laget av sørlige gul furu, som er behandlet med trebeskyttelse kjemikalier som bidrar til å øke sin insekt og råteresistens. Behandlet furu tømmer er generelt billigere for bygging av hjem utvendige konstruksjoner. Ovn-tørket trevirke er mer formstabil for konstruksjon enn lufttørket tre.

Fordeler med Behandlet Pine

Behandlet furu er mindre kostbart enn tresorter som inneholder naturlige oljer som fungerer som et konserveringsmiddel, så som redwood og seder. Behandlet furu har en uttalt korn og aksepterer de fleste typer flekker, ifølge forfatteren Jeff Fahrenholtz ved University of Minnesota nettside. Det er et holdbart trevirke som står opp til insekt og fuktighet angrep grunnet dens kjemiske behandling. Behandlet furu har en grønn eller brun utseende som forvitrer til en dempet grå over tid.

Ulempen med Behandlet Pine

Et antall forskjellige kjemikalier som brukes til å behandle furu trelast. Kromatert kobber (CCA) ble en gang brukt til dette formålet, men bekymringer om helse- og miljøeffekter endte sin bruk for privatmarkedet. CCA ble erstattet med kobber kvaternære forbindelser. Disse forbindelser øker korrosjonen av metall spiker og skruer, men slik at varmgalvanisert stål og rustfrie festemidler er anbefalt i henhold til StrongTie nettstedet.

Cedar Wood for Utvendig Structures

Cedar er ofte brukt for utvendig konstruksjon på boliger og er en høyt verdsatt materiale på grunn av sine iboende kvaliteter. På grunn av sin regning, mange utbyggere bruker sedertre på utsatte deler av utvendig konstruksjon mens du bruker andre materialer for flere skjulte områder av prosjektet.

Fordeler med Cedar Wood

Cedar har en attraktiv gyllenbrun farge som gir utvendige prosjekter en ønskelig og naturlig utseende. Sedertre inneholder naturlige kjemikalier for å motstå rotting og insekter. Når de anvendes for utendørs konstruksjoner kan sedertre øke verdien av et hjem. Cedar har god dimensjonsstabilitet som gjør det praktisk for utbyggere å bruke - det vil si, den har mindre svinn og lange, lette lengder med god korn som gjør det enkelt å kutte, sag og spiker.

Ulemper av Cedar Wood

Sedertre er omtrent det dobbelte av prisen på behandlet furu og kan være for dyrt for noen huseiere bygge budsjetter. Lavere karakterer av sedertre kan uren eller svak og bør unngås.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com