Hvordan Plant Valencia Orange Trees

August 1

Av alle appelsintrær som er tilgjengelige for å vokse, er det Valencia variasjon mest plantet av alle de søte appelsiner, ifølge Texas A & M University. Opprinnelig fra områder i det nordøstlige India, er Valencia appelsiner dyrkes over hele verden i klima som er sub-tropiske og tropiske. Saftige, sunne og søte, Valencia appelsiner er deilig spises rå eller klemt inn fersk appelsinjuice. Du kan plante Valencia appelsintrær når som helst i løpet av våren, gitt minusgrader har gått.

Bruksanvisning

1 Finn et plantestedet i full sol som er godt unna andre trær, plener og vind.

2 Grav et plantehull som er omtrent det dobbelte av bredden av den voksende beholderen og omtrent 1 1/2 ganger dets dybde. Space flere planting hull ca 10 til 15 fot fra hverandre.

3 Bland ca 2 kopper super-fosfat gjødsel til jord du hentet fra plantehull. Hvis du foretrekker å bruke en naturlig gjødsel, bruker ca 1/2 kubikkfot vel alderen kompost i stedet for super-fosfat. Innlemme endringene i jorden godt.

4 overføre noe av den endrede jord tilbake inn i plantehullet inntil den synes å være omtrent den samme dybde som den voksende beholderen, men ikke dypere.

5 Fjern Valencia appelsintre fra sin voksende container. Lå potten sidelengs på bakken eller solid bord eller arbeidsbenk. Strike langs toppen av beholderen med en gummihammer og skyv potten fra rotsystemet. Hvis den oransje treet har vokst i en jord-mindre dyrkingsmedier, vask av ca 1 tomme fra rundt hele roten ballen. Dette bidrar til å lette dannelsen av nye røtter.

6 Nivå appelsintre i hullet og scoop i noen shovelfuls jord. Kontroller at toppen av sitt rotsystem er ingen dypere i plantehullet så det var i sin voksende container.

7 Hell vann inn i hullet til den er full. La vannet renne unna helt før du fyller hullet med jord, stamping det ned forsiktig når du fortsetter.

8 Spre 3 til 4-tommers lag av barnåler, flis, halm eller gress utklipp rundt Valencia appelsintreet. Vann appelsintre hver tre til fire dager for de første to til tre uker, og deretter redusere til en gang hver syv til ti dager etterpå til ny vekst vises.

Hint

  • Vann Valencia appelsintrær grundig i løpet av vekstsesongen. Vann når jorden føles tørr ved berøring i en dybde på omtrent 12 til 16 inches.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com