Taktekking av plate metall Prosjekter

July 30

Taktekking av plate metall Prosjekter


Taktekking av plate metall er egnet for alle taktekking prosjektet. Bølge og stål tak er perfekt for boliger, kommersielle og industrielle applikasjoner. Tin og aluminium metall taktekking er ofte brukt i store prosjekter, for eksempel maskin boder, store garasjer og lagerbygninger. Hvilken type metall taket du velger avhenger av pris, soliditeten i strukturen og værforholdene i ditt lokale område. Lær mer om de ulike typer metall taktekking for å gjøre det beste valget for dine prosjekter.

Bølge

Bølge taktekking er vanligvis laget av stålplater. Stålplatene er krympet inn i sin bølgeform for å gjøre stålet sterkere og mer holdbar, med en levetid på ca ca 50 år. Vanligvis finnes på kommersielle og industrielle prosjekter, er korrugerte taktekking kjent for sin styrke i ekstreme værforhold inkludert hagl, temperatursvingninger og hurricanes.Corrugated metall taktekking er mer vanlig i landbruket, industrielle og kommersielle programmer, men bruken av korrugerte taktekking i boligkomplekser fortsetter å vokse.

Stål

Ståltak er en god metall taktekking valg på grunn av dens holdbarhet og vekt. Den veier mindre enn asfalt helvetesild eller skifer, noe som gjør installasjonen enklere og raskere. Værforholdene sjelden påvirke stål tak. Det er ugjennomtrengelig for regn, varme eller vind. Det er en langvarig taktekking valg og kan produseres for å etterligne utseendet av kobber, leire eller tretak, gjør den en sterk kandidat for alle taktekking prosjektet.

Aluminium

Aluminium takplater er veldig lett og enkel å jobbe med. Det er ofte laget av resirkulerte materialer for en grønn metall taktekking alternativ. Uten behov for en forsterket terrassebord under den, er aluminium taktekking billig å kjøpe og installere. Det er en kostnadseffektiv metall taktekking alternativ. Brukes ofte i romfartsindustrien, er dette metall taktekking alternativ rust-motstandsdyktig og upåvirket av insekter. Dette takbelegg ikke råtner eller delt og vil ikke mugg eller vokse sopp. Aluminium taktekking er egnet for hvert prosjekt fra bolig til industri.

Tinn

Tin taktekking er blant de mest kostnadseffektive metall taktekking alternativ. Installasjonsprosessen kan være kostbart, men taket skal vare en levetid, noe som gjør den første prisen vel verdt det. Består av ledelsen med et utside av tinn, kommer dette takbelegg i tynne ark og krever en lyd isolasjonsmaterialer for å unngå støy forårsaket av vær som vind og regn. Taket krever rutinemessige inspeksjoner for å se etter rust. Rusting skjer når det ytre lag eroderer og ledningen blir utsatt for vær og vind. Rutinemessig rengjøring og generelle reparasjoner vil holde blikktak effektive i flere tiår. Tin taktekking brukes vanligvis på lagring eller uthus på grunn av støy. Med riktig lydisolert, tin takene er et godt alternativ for noen taktekking prosjektet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com