Hvordan søke Peis Ashes til møbler til Gjenopprett Wood

October 17

Hvordan søke Peis Ashes til møbler til Gjenopprett Wood


Sett peis aske til god bruk. Bruk en liten mengde som gjødsel for å øke jord kalsium og kalium for tomater. "This Old House" magasinet foreslår også å strø det på våte maling spruter og deretter slitasje for å hindre farget sement. Blandet med vann, gjør fin peis aske en utmerket giftfri metall polish. En annen rengjøring bruk for aske - inkludert sigar eller sigarett aske - er som et mildt slipemiddel i hjemmelagde møbler rengjøring lim for å fjerne overflatefuktighet ringer eller merker på tre.

Bruksanvisning

1 Tørk av møbler overflaten tørke så snart du oppdager vann eller alkohol flekker. Søl og kondens på verne utførelser kan forlate permanente, melkeaktige hvite flekker eller ringer. Gjenopprette overflaten umiddelbart fordi friske fuktighet ringer eller flekker er lettest å fjerne.

2 Bland 1 ss majones med en spiseskje med fin peis aske for den klassiske "Tips fra Heloise" oppskrift. olje majones forsyninger for å hjelpe trenge inn i beskyttende overflate, og peisen aske er et mildt slipemiddel.

3 Påfør lim på flekken eller ring med en fuktig klut. Gni det forsiktig med en fille eller klut, som arbeider i samme retning som den naturlige tre korn. La blandingen på plass over natten.

4 Tørk overflaten ren med en fuktig klut og deretter med en tørr klut neste dag.

5 Gjenta prosessen hvis flekkene ikke blir borte. Først varmer de fargede områdene av møbler overflaten med en hårføner, flytte hårføner kontinuerlig for å unngå å bruke for mye varme til et sted.

6 Re-gjelde peisen aske og majones blandingen til flekken og forsiktig jobbe det inn igjen - går med korn - og bruke varme med hårføner mens du arbeider.

7 Tørk av peis aske og majones med en tørr klut når flekkene er borte.

8 Bruk en fuktig klut til å tørke av hele overflaten og tørk den med en ren klut når alle flekker er borte.

9. Påfør møbelpolish å mate og fylle tre. La den tørke og deretter polere overflaten før det skinner.

Hint

  • Et annet tips fra Heloise for fjerning av møbler ringene er å blande omtrent like mengder natron, en mild slipende og hvit tannkrem. Gni blandingen i flekkene, etter retning av tre korn, til du føler varmen. Gjenta etter behov til merkene er borte. Tørk overflaten med en fuktig klut og deretter polere møblene grundig.
  • Bruk peis aske blandingen bare på møbler ferdig med skjellakk, lakk eller lakk. Det vil farge bart tre.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com