Hvordan måle stråling fra elektriske husholdningsartikler

November 13

Mens mange mennesker er opptatt av stråling fra større gjenstander som kraftledninger og transformatorstasjoner, vanlige husholdningsapparater også avgir stråling ofte kalles elektromagnetiske felt (EMF). EMFs er knyttet til mindre plager som hodepine og tretthet, samt alvorlige ting som fødselsskader og hjerteproblemer, bemerker Dr. Joseph Mercola. Hvis du er bekymret for hvor mye stråling i hjemmet, teste dine apparater med et enkelt instrument som kalles en Gauss meter som du kan kjøpe online i en elektronikkbutikk eller et hjem sentrum.

Bruksanvisning

1 Fjern alle magneter elementer fra det området du ønsker å teste for EMFs.

2 Vri Gauss måleren på og null-out lesing på maskinen for å sikre at du begynner med en god lesing. Maskiner som er mer komplekse kan ha flere reset knapper. Mindre dyre Gauss meter kan sprette mellom en lesning av -1 og 1, men dette er ganske typisk.

3 Slå apparatet på en normal driftsstilling. For eksempel, mikrobølgeovn en kopp vann, spille en DVD eller kjøre oppvaskmaskinen.

4 Trykk sonden mot husholdningsapparater og flytte den over overflaten sakte for å se den høyeste jevn lesing. Avhengig av typen av Gauss måler man har, kan den EMF nivået bli vist i et område med en nål eller med et digitalt tall.

5 Record funnene, slå av maskinen og test for å sikre at du har en nøyaktig lesing.

Hint

  • Mens folk er forskjellige i sine meninger av trygge EMF nivåer, bemerker EPA at det er "ingen fast grunnlag for å sette en" sikker "nivå av eksponering" for stråling, men forteller at økt stråling øker helserisiko.
  • Ikke glem å teste små husholdningsapparater som digitale vekkerklokker. Tenk bevegelige objekter med stråling, for eksempel alarm klokker, så langt borte fra sengen som praktisk mulig, siden du tilbringer flere timer i sengen hver natt.
  • Bruk friske batterier i Gauss meter for å sikre nøyaktige målinger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com