Ting å brenne i et ildsted for Heat

October 1

Ting å brenne i et ildsted for Heat


Når været blir kjøligere, mange folk vende seg til sine ildsteder for å gi varme og en innbydende atmosfære. Det er visse elementer som brenner bedre enn andre, selv om, som gir lengre perioder med varme og renere luft. Naturlig tre, "firelogs" og papir er alle forskjellige måter en person kan starte en brann.

naturlig tre

Avhengig av området du bor i, er naturlig tre en rikelig og billig eller gratis objekt å bruke for drivstoff i en peis. Det er imidlertid ulemper. Ifølge Grønn Hverdag Online, feil brent naturlig tre utgivelser overflødig metan og røyk, som blir til luftforurensning både i og utenfor huset. Forurensing kan også la forekomster av kreosot gjennom slimhinnen i skorsteinen, som over tid og oppsamlingen kan føre til farlige branner i taket. De beste skogen å brenne inkludere de som er riktig krydret.

falske Logger

Falske logger, kjent som firelogs eller brann forrett logger, kan kjøpes i dagligvarebutikker og lavprisbutikker. De røyker ikke så mye som tre, og er ofte laget med resirkulerte produkter, noe som gjør dem litt mer miljøvennlig. Men for folk som brenner branner ofte, kan dette være et dyrere alternativ.

Papir

Ved hjelp av reserve magasiner, aviser og reklame er gratis og ikke svært arbeidskrevende, som papir fanger i brann ganske enkelt. Men brenner papiret opp ganske raskt og røyker enkelt. Du bør også være klar over at det brenner på et høyere temperatur enn tre. Dette reiser sjansene for en husbrann. Hvis du gjør brenne papir, være sikker på å sjekke på bålet kontinuerlig som glør kan også fly opp og utenfor skorsteinen.

I tillegg papir dekket med glans skal aldri brennes, som glansen kan frigi kjemikalier i luften og bli en sikkerhets- og miljøfare.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com