Min Whirlpool Duet Washer har vann som strømmer i Etter at vaskemaskinen er Av

October 28

Whirlpool Duet vaskemaskinen har en automatisk nivåsensor, høy effektivitet vask, direkte vanninjeksjon og en rekke vaskesykluser. Vaskemaskinen fylles med vann når syklusen er valgt, noen modifikatorer er valgt, "Start" trykkes og lokket er lukket. Men hvis vaskemaskinen fylles med vann selv når vaskemaskinen er slått av, er det noen mulige årsaker.

drainpipe

Det første du må sjekke når vannet strømmer inn i GE Duet vaskemaskinen, selv når vaskemaskinen er slått av er drainpipe, som også kalles standrøret. Hvis avløpsslangen blir skjøvet for langt inn i drainpipe eller vaskekum, kan det føre til at vannet renner inn i vaskemaskinen etter at syklusen er ferdig i stedet for drenering riktig. Dra dreneringsslangen tilbake så ikke mer enn 8 inches av avløpsslangen strekker seg inn i vaskekum eller standrøret.

Avløpsslangen

Sjekk hvilken metode som brukes for å koble til avløpsslangen i standrøret. Når tømmeslangen er tapet på standrøret eller stigerøret er dekket med tape, er det ingen luftspalte. En luftspalte er nødvendig for riktig drenering og for å hindre at vann trenger inn i maskinen når vannet skal renne ut eller allerede drenert.

Drain Hose Obstruksjon

Hvis avløpsslangen er tilstoppet, kan vannet ikke være i stand til å flyte fritt gjennom slangen og kan ende opp med å rygge inn i vaskemaskinen. Sett håndklær på gulvet bak vaskemaskinen og bruke en skiftenøkkel i mot klokka for å koble avløpsslangen fra vaskemaskinen. Undersøk slangen for mulig rusk eller hindringer og tydelig ved å spyle med vann eller riste slangen hardt. Når alle hindringer er klare, koble til avløpsslangen til vaskemaskinen med skiftenøkkelen med urviseren.

Fyll Valve

Whirlpool Vaskemaskinen har en påfyllingsventil som åpner og lukker for å tillate vann i vaskemaskinen automatisk. Dersom fyll ventilen setter seg fast i åpen stilling, vil vann komme inn i skiven selv når maskinen ikke er slått på. Prøv å koble strømledningen til vaskemaskin og vente å se om vannet fortsetter å strømme inn i enheten. Hvis vannet holder strømmer, slå av vannkraner og kontakt Whirlpool for tjenesten å erstatte påfyllingsventilen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com