Insentiver til å konvertere fra en olje til en gasskjele

November 17

Insentiver til å konvertere fra en olje til en gasskjele


Gjøre overgangen fra en oljekjel til en naturlig gass kjele er ikke en billig eller enkel prosess, men for mange huseiere incentiver kjeler naturgass er nok til å overbevise dem om å konvertere. Både naturgass og oljekjeler er tilstrekkelige midler til å gi varme til ditt hjem, men naturlige gasskjeler tilbyr flere fordeler fremfor oljekjeler.

Effektivitet

kjeler Naturgass er nyere til forbrukermarkedet enn oljekjeler. Som et resultat, er naturlige gasskjeler holdt til høyere energieffektivitet enn eldre oljekjeler som ble installert under mindre strenge retningslinjer energi. Hvis oljekjele ble installert i ditt hjem før 1992, har det sannsynligvis en virkningsgrad rundt 65 prosent. Dagens oljekjeler skal operere på minimum 80 prosent effektivitet, og noen som så effektiv som 90 prosent. Naturgass kjeler er sjelden så lavt som 80 prosent effektiv, og noen modeller tilbyr opptil 99 prosent effektivitet. En mer effektiv kjele reduserer driftskostnadene for deg og oppveier den potensielle kostnaden for installasjon.

Driftskostnader

Som olje, kostnaden av naturgass varierer med vanlige markeds variabilitet. Omtrent 62 prosent av oljen som brukes i USA er importert, sammenlignet med bare 16 prosent av naturgassen. Den innenlandske produksjonen er et insentiv for enkeltpersoner som er interessert i å støtte lokale økonomier, men innenlandsk produksjon bidrar også til mindre volatilitet i markedet i form av priser. De nøyaktige driftskostnadene for en naturgass varmeapparat er avhengig av den lokale kostnadene for gass sammenlignet med de lokale olje kostnader, men økt effektivitet av en ny gasskjele forskyver også kostnadene for brennstoffet. Natural gas selskaper i ditt område kan tilby rabatt insentiver eller rabatter hvis du konverterer til naturgass også.

convenience

En av ulempene med oljebrennere er at når oljen tar slutt, kan et hus være uten varme til oljeselskapet kan levere mer drivstoff. I perioder med høy etterspørsel, som i løpet av dårlig vær eller vinteren, kan det være en vente for huseiere å fylle bensin. Naturgass er levert til en kjele gjennom underjordiske pumper som stadig leverer en jevn tilførsel av drivstoff til ditt hjem, så det er ikke nødvendig å bestille mer drivstoff eller planlegge leveranser. På slutten av måneden, beregner kraftselskap bruk og presenterer regningen; oljeselskapene ofte krever at du betaler på forskudd og beregne din bruk. Naturgass kan også tilby mer enn bare varmt vann eller strålevarme: naturgass kan også makt hvitevarer, en fordel ikke tilbys av oljekjeler.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com