Hvordan Refinish Skap med Stain og Glaze

December 3

Hvordan Refinish Skap med Stain og Glaze


Bare fordi du har nye tre skap i kjøkkenet betyr ikke at de ikke kan se så rik, varm og full av karakter som de som har blitt hengende i boliger for hundre år. Denne fremgangsmåten oppnår som ser med en kombinasjon av flekken og glasur. Flekken nyanser tre i en naturlig tone, på en jevn måte, noe som gjør en base for glasuren. Væsken glasur påføres tre og tørkes av på samme måte flekken er. Vinduer, men er ment å være mindre konsekvent og legger mer mørkt i sprekker og hjørner enn på flatt underlag, slik at for en gammel look. En siste strøk med glans brukes som sealer.

Bruksanvisning

Hvordan Fullfør Skap med Stain og Glaze

1 Fjern skapdørene med en skrutrekker for å skru av hengslene. Fjern all annen maskinvare fra dører og skap. Sett maskinvare og skruene til side. Lå dørene på en arbeidsbenk eller på aviser på kjøkkengulvet.

2 Grundig sand alle skap og dør overflater med middels sandpapir og en kant strøm sander. Når du er ferdig, støvsuge opp alt støv og tørk ned overflatene.

3 Tape og dekker områdene under og rundt skap med avisen. Iført gummihansker, bruk en pensel til å påføre flekken liberalt, jobbe fra toppen av skapene nedover. La flekken sitte i noen minutter (i henhold til produsentens instruksjoner), tørk den ren med tørkepapir. Gjenta prosessen for dørene.

4 La flekken tørke over natten. Påfør glasur på samme måte, pusse den på og la den sitte i noen minutter før du tørker den av. Det vil trenge mer tid til å sitte enn flekken gjorde imidlertid til du ser den våte overflaten av glasur begynner å tørke. I motsetning flekken, vil glasuren ikke produsere glatt, jevn farge, men vil vise mer variasjon.

5 La glasuren tørke over natten, deretter bruke et tynt lag med glans. Bruk langsomme, forsiktige slag laget etter mønster av skapene. Når glans har tørket, rehang skapdørene og erstatte maskinvaren.

Hint

  • Hvis du bestemmer deg for å bruke en andre strøk med glans, lett buff første strøk med fint sandpapir for å gi tannen nødvendig for andre strøk for å feste.
  • Sørg alltid for god ventilasjon ved åpne vinduer og / eller dører når du arbeider med flekker og andre kjemikalier.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com