Lowe er dekorere ideer

September 17

Lowe er dekorere ideer


Lowe er, som mange andre Oppussing butikker, tilbyr inspirerende ressurser for sine kunder. Dekorere ideer spenner fra oppdateringer basert på in-stil farger for å fullføre renoveringen av soverom, kjøkken og oppholdsrom. Lowe tilbyr aktuelle artikler og dokumenter på sin hjemmeside gratis.

Trash å Treasure

Du kan puste nytt liv i en gammel artikkel eller et verft salg finner raskt med maling. Å renovere et bord, for eksempel sand og rengjør overflaten og deretter prime og male elementet etter maling produsentens instruksjoner.

Ta et prosjekt ett skritt videre ved fuging bordet og legge fargede fliser eller speil for et annet utseende og ekstra holdbarhet. Kraften av maling kan gjøre underverker på en rekke prosjekter, fra CAB knotter til vaser til gamle bilderammer. Ta opptelling av elementene du eier, som bare ikke føler at "du" eller treffer garasje salg. Derfra la fantasien lede deg ved hjelp av sandpapir, maling, spray maling og fliser.

Saving Space

Barn har ofte de minste soverom i huset. Men med mange søsken dele rom, de trenger all den plassen de kan få. Køyesenger er fortsatt en klassisk måte å spare plass. Design har avansert gjennom årene, og du kan nå installere køyesenger som har en hel vegg med hyller for leker - sparer verdifull plass.

Spar enda mer plass ved å legge hyller og cubbies i hele rommet for oppbevaring og ved nødlanding space-svin som staffelier i favør av veggmonterte kunstsentre. I tillegg til å spare plass, blir opprydding enklere når hvert element har et hjem. De samme ideene kan jobbe i hele hjemmet.

En ny Focus

Oppgradering et samlingspunkt kan endre utseendet til en hel plass og slike oppgraderinger kan koste mindre enn du ville tenke. For eksempel kan du endre utseendet på peisen - og dermed hele rommet - ved å male over mørke murstein, og legger til en attraktiv peis skjermen og finne den perfekte aksent maleri. Du kan også trekke oppmerksomhet ved å legge til et tre kappe rundt omkretsen av et ildsted eller male eksisterende hyller. Hvis du er interessert i et større prosjekt, kan du gjøre enda større endringer, for eksempel legge en steinfasade enn eksisterende murstein. Påfør ideer om hjertet i hele huset. Se etter områder som du tror kan bruke et friskt lag med maling, nytt ekstrautstyr, flere hyller eller et helt annet utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com