Hvordan rengjøre en 55-Gallon Drum til grillfest

January 2

Opprette en bakgård grill ut av en 55 gallon trommelen er en av de enkleste måtene for huseiere og gjør-det-selv for å skape en mer overkommelig grill på sin egen krone. Mens det er et billigere alternativ til kommersielle griller, rengjøring av trommelen før du bruker det er viktig slik at du ikke trenger å bekymre deg for støv, gamle kjemikalier, alger eller andre komponenter som kan samhandle med smaken av maten når du griller. Heldigvis finnes det en rekke metoder som noen gjør-det-selv handy-person kan bruke til å rengjøre trommelen før du bruker den for en grill.

Bruksanvisning

1 Fjern pluggen lokket på trommelen og sett en hageslange. Fyll trommelen til rundt 1/4 av sin kapasitet og legge til en stor boks med natron sammen med minst 1/2 flaske vanlig hvit eddik, som du kan kjøpe i en butikk. Sett på bung lokket og slå på fat på sin side. La den sitte i minst 12 timer, og roter det noen få timer slik at løsningen har en sjanse til å suge i hver sprekk i interiøret. Skyll fat med rent vann flere ganger etter at du er ferdig.

2 Rengjør trommelen med blekemiddel for algevekst eller på annen måte. Fyll den til rundt 25 prosent kapasitet og deretter legge en flaske med blekemiddel. Sett på bung cap og sette fatet på siden og rull den rundt et par omdreininger. La det sitte over natten, rotere det et par ganger for å sikre at alle indre vekst og områder er dekket. Dagen etter, for å skylle den flere ganger med rent vann sikre at du fjerner alt av blekemiddel.

3 Brenn hvilket som helst tilleggsmateriale fra det indre av trommelen for ekstra rengjøring. Dette kan gjøres enten etter trommelen har blitt kuttet for grilling ved å fylle de to halvdelene med kull eller brensel og la det brenne i flere timer, eller det kan gjøres etter at grillen er konstruert, før du faktisk bruker det for første tid.

Hint

  • I tillegg kan du velge å leie en power vaskemaskin eller sandblåseutstyr for å rengjøre innsiden av trommelen etter at den har blitt halvert for bruk som en grill. Men soaking interiøret med natron og eddik (opprette en mild syreløsning) eller blekemiddel bør rengjøre innvendig tilstrekkelig for bruk som en grill.
  • Sørg for å drenere eddik / natron og / eller blekemiddel i et trygt område, for eksempel i et avløpsrør eller på toppen av grus. Eddik vil drepe gress, så unngå drenering løsningen i blomsterbed eller i hagen din.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com