Hvordan legge inn dine land mot Trespassers

November 5

Hvordan legge inn dine land mot Trespassers


Både landlige og forstads grunneiere står overfor med å håndtere inntrengere fra tid til annen. Jeg har funnet ut at hard core inntrengere vil ignorere varselskilt og lilla maling hvis de tror de kan få av med den. Går ned til en elvebunnen felt en dag jeg møtte en mann å fiske på en liten kropp av vann dannet av en gammel elv kanal på vårt sted. På spørsmål sa han at han trodde vannet var åpent for publikum. Jeg forsikret ham om at det ikke var, og han forlot uten hendelsen. Dette er ikke alltid slik. I nærheten av hjemmet mitt er et stykke land som eies av en venn av meg. Hans barnebarn, en ung mann i tenårene eller tidlig i tjueårene var på jakt der. To inntrengere kom opp og begynte å krangle med ham og begynte å slå ham alvorlig. Han måtte bli innlagt på sykehuset og tilbringe flere dager over juling gitt ham av virkelige kriminelle inntrengere.

Publisering eiendom kan være et komplekst spørsmål, og denne artikkelen gir ingen krav som en autoritativ slutt, men det vil peke deg i riktig retning for å stoppe uønsket trafikk på din land. Oppslaget er ikke bare for å beskytte deg kan det være for beskyttelse av publikum også. Hvis det er farlige funksjoner på land så det er sunn fornuft å advare potensielt dumdristig eventyrere til å holde ut. I de senere år alle femti stater har vedtatt lovgivning for å begrense grunneier ansvar. Noen statlige adgang forbudt lover, for eksempel i Kentucky, er svært vag og antyde at grunneier må selv fortelle uvedkommende personlig at hans land er utenfor grensene.

Bruksanvisning

1 Først av alt undersøke lover og forskrifter i staten. Heldigvis er mange av disse eiendoms beskytte vedtekter er lagt ut på internett. Sørg for å følge dem tett siden inntrengere og deres advokater vil utnytte enhver svakhet på din del bør en hendelse fortsette til en arrestasjon eller rettssaker av noe slag. Husk at posting lover kan variere for eiendom som ligger innenfor rammene av en by. I delstatene Missouri og Arkansas kan brukes både lilla maling og skilt. Det er som regel bestemmelser om høyde fra bakken, størrelse og avstanden mellom tegn, lilla maling eller andre ingen adgang forbudt advarsler. Se inn "attraktiv plagsomme" lover. Svømming hull, gamle gruvesjakter og andre attraktive, potensielt farlige ulemper bør være riktig lagt ut og / eller bevoktet. I Texas for eksempel, er maling av en foreskrevet farge også brukt og merkene skal plasseres på skog hver 100 fot, og tegn skal bli lagt ut hver 1000 fot på alle andre land.

Noen av bestemmelsene for eksempel for innlegging av land i Missouri og Arkansas med lilla maling er;
• På enten trær eller innlegg
• Maling merkene skal være lett synlig for enhver person nærmer eiendommen
• Maling merkene må ikke være mer enn 100 fot fra hverandre
• Hvert merke skal være en vertikal linje på minst åtte inches i lengde
• Bunnen av hver maling mark må være minst tre føtter og ikke høyere enn fem fot fra bakken

2 Etter at du har skrevet landet på en måte som er i samsvar med staten og / eller lokale lover tror ikke at folk vil ikke skyld. Dette er spesielt så hvis eiendommen har attraktive skogsområder og / eller vann. Fiskere og jegere er trolig den største gruppen som praktiserer overtredelse. Hvis en kriminell element eller forsett er involvert da noen faresignaler du har satt opp er åpenbart ignorert. Gjør spesiell innsats for å steder tegn og / eller maling (hvis brukt i staten) ved portene, langs gjerdet linjer og spesielt nær attraktive ulemper som potensielle svømming hull, naturskjønn utsikt og så videre.

Husk at alle inntrengere er ikke bare uskyldige som har mistet sin måte i de store skogene. Noen er tyver innstilt på å ta din eiendom eller verre. Min nabo hadde en kostbar ATV stjålet fra hans barn, mens han satt og så på TV i hans hjem femti meters avstand. Hans land er lagt ut og fjøset ble sikret med en kjetting og lås, som ble kuttet. Når jeg fant et avtrykk av et brekkjern som forlot malingsflak i innlegget som bærer min viktigste inngangsporten. Ett blikk fortalte meg hele historien. Denne porten er en kvart mil unna huset mitt. De adgang forbudt Tyvene ble tydeligvis skremt bort av noen som kjører forbi på veien.

3 konfrontasjoner. Ved en konfrontasjon med en trespasser eller inntrengere gjøre så mye som mulig for å holde ting fredelig. Hvis interlopers er høflige og la deretter fine, men hvis de synes omstridte og villig til å ta situasjonen til et høyere nivå, så bare la og gå til der du kan ringe for rettshåndhevelse. Ikke provosere dem ved å ringe med en mobiltelefon i deres nærvær da dette kan utløse en urimelig person til et sinne - eller mer. Dette er spesielt så hvis uvedkommende (e) er bevæpnet. Disse scenariene kan virke litt langt hentet men de skjer daglig, og hundrevis av slike historier kan bli funnet på nettet, i nyhetene og i juridiske tidsskrifter.

Vær trygg i stedet for synd og la noen konfrontasjon som synes å være svekket mot en dårlig avslutning. Unngå å bære våpen til enhver potensiell konfrontasjon. Alderen på inntrengere teller. Barn som skyld bør behandles annerledes enn voksne. Barn er vanligvis klar til å følge kommandoer av en voksen. Bare fordi du er i riktig gir deg ingen lisens til å handle strengt mot ungdommer og kommer ut som en selvrettferdige og slitsom.

4 "Jeg ønsker ikke å legge min eiendom, jeg bare la folk bruke ressursen". Innlegget kan beskytte deg i tilfelle et uhell eller tragedie. Hvis du tillater publikum å bruke land, og det er et opptak eller drukning eller annen personskade hendelsen så kan du være ansvarlig for sivile skader dersom søksmål er reist mot deg. I vår sak glade samfunn advokater og saksøkerne er på jakt etter noen å feste med regningene. Som en eiendom eier bør du beskytte deg mot parasitter borgere av lovlig å legge ut land. Sjenerøse mennesker er ofte de som blir urettferdig behandlet i slike saksbehandlingen. Hvis du lar folk bruke land og deretter få dem til å signere en utgivelse eller holde skadesløs dokument. En advokat kan gi en form hvis du gir omstendighetene og vilkårene i lov bruk.

5 Avgifter for bruk av landområder. Dette er en svært komplisert rettssubjekt og bør diskuteres med advokat. Hvis du har land som er lagt ut for utenforstående, men er utleid eller lisensiert på noen måte til en gruppe, klubb, etc. deretter en juridisk kontrakt bør være på plass for å ta forsikring, skader, vedlikehold og så videre. Hvis du lader noen til å bruke land og en skade eller død finner sted så kan du forvente juridiske problemer. Se advokat og gjøre så mye forskning deg selv som du kan for å opp din kunnskap om emnet.

Hint

  • Snakk med naboer og andre område grunneiere for å se hva de har gjort i veien for å legge ut sin eiendom mot inntrengere. Du vil utdanne deg selv ved å gjøre noen undersøkelser.
  • Danner en løst sammensveiset organisasjon av landlig nabolag overvåkere som vil gjøre en stasjon ved når du er borte fra din eiendom. Min nabo har kastet jegere fra mitt land mer enn en gang når jeg var borte. Se opp for hverandre og det vil lønne seg i færre tilfeller av ordensforstyrrelser overtredelse.
  • Hvis du finner inntrengere på eiendommen prøve og få navnene deres og om mulig få bilder av biler og bilskilt siden de kan returnere som krever ytterligere tiltak fra din side.
  • Hvis en rettshåndhevelse offiser kalles for skyld brudd vil de ofte bare la en innkalling på et kjøretøy dersom uvedkommende ikke kan bli funnet. Dette skjedde med meg når jeg parkerte ved siden av en nabo land. Jeg var ikke på land, men parkert - ikke på hans eiendom - for å ta en tur med en venn. Jeg kom tilbake og fant et varsel om "kriminelle skyldnere" under min vindusvisker. Et kall til nabo ryddet det hele opp.
  • Undersøke lovene i staten grundig og eventuelt snakke med en advokat som spesialiserer seg på fast eiendom.
  • Gå den ekstra mile i oppslaget i nærheten fiske hull, potensielle badeplasser eller så videre ved å plassere aktivitets spesielle tegn som "Nei Fiske, ingen svømming eller ingen jakt.
  • Noen statlige adgang forbudt lover, for eksempel Kentucky, er svært vag og antyde at grunneier må fortelle uvedkommende personlig at hans land er utenfor grensene.
  • Vær forberedt på å erstatte tegn. Trespassers ofte vil bare rive ned skilt som et svar som sier til deg "vi har ikke tenkt å slutte å komme her".

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com