Rubbermaid Planters som sist

February 13

Rubbermaid produserer produkter fra søppelbøtter til utendørs skur, alle laget for å stå opp mot den type straff funnet i den store utendørs. Rubbermaid gjør også flere planters for både innendørs og utendørs bruk. Selv om noen av disse planters er utformet for å vakkert aksent en hjemme eller på kontoret, er alle bygget for å vare.

FGPM1010

For interiørdesign, er FGPM1010 Rimless Planter en planter utviklet for små aksent formål i hjemmet eller kontoret. Planter selv er runde og står på 10 inches høy og 10 inches i diameter. Sømløs glassfiber konstruksjon sikrer holdbarhet samt en vanntett design. Dette planter kommer enten med eller uten dreneringshull, noe som gjør det bra for tørre planter som kaktus, loamy jord planter som Croton eller fiolett eller selv små varianter av faux planter. Den FGPM1010 kommer i så mange som 33 forskjellige farger og er belagt med et UV-stabiliserende overflate som hindrer falming over tid.

FGPN184824

Selvfølgelig planters er ikke bare for innsiden, men utenfor også, og FGPN184824 rektangulær planter passer godt med en utendørs landskapet eller hagen. Dette planter sitter på 18 inches høy med 24 inches bredt med 48 inches lang og er utformet for å holde ikke bare blomster, men gress eller grønne planter også. Basen er forsenket for å passe lett inn i en dekkstift eller i bakken. Som FGPM1010, er dette planter laget av slitesterk glassfiber og funksjoner UV stabilisert finish. Selv utviklet primært for utendørs bruk, kan dette planter også brukes i et interiør som en del av en faux landskapet eller som et privatliv romdeler.

FGPP2424

The Return Rim Planter modell FGPP2424 er designet eksklusivt for utendørs bruk. Dette planter kommer i farger som terra cotta, elfenben og mandel og måler 24 inches i diameter med 18 inches høy. Som de andre planters er FGPP2424 laget av sømløse glassfiber som er vanntett og har ingen skarpe kanter. Concealer kaster er tilgjengelig for planter til videre pynte utseende, og gråte hullene er valgfritt.

FGPK2420

Den FGPK2420 er en klassisk stil Middelhavet planter. Stilen har en 24-by-18-by-20-tommers design laget av sømløse glassfiber og belagt med en UV-bestandig overflate. Planter har en liten leppe på felgen og går ned i en konisk rund design.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com