Hvordan dekorere hjemmet ved å blande Messing og Chrome

December 28

Hvordan dekorere hjemmet ved å blande Messing og Chrome


Blanding messing og krom sammen i en dekorere ordningen skaper en innbydende atmosfære med en ren, varm appell. Brass er produsert i et bredt spekter av varme farger, inkludert lyse gult, rødt og gull, og krom har en kul, skinnende glimt. Ved å kombinere de to utførelser i en nøye utformet innredning som gjør at messing å blande med vegg, møbler og tekstiler farger og lar krom legge til en reflekterende gnisten resulterer i en sofistikert, sammenhengende utseende. Starter med et par stykker som fungerer godt sammen, og deretter gradvis legge i andre aksenter er nøkkelen til å lykkes med mingling messing og krom.

Bruksanvisning

1 Planlegg krom og messing dekorere ordningen. For en eklektisk tilnærming, bland utførelser tilfeldig i rommet. For en mer bevisst utforming utseende, velger du enten krom eller messing som primærmetall for hvert rom og bruke den andre som en aksent metall.

2 Velg messing stykker i farger som enten utfyller eller kontrast med eksisterende vegger, gardiner og møbler. Brass med lyse gule toner parene godt med blues og lys grønt, mens messing med et rødlig fargetone forbedrer brune og sorte møbler. For å gi kontrast, arbeide flere messing aksenter i en kul fargepalett og krom i varme farger.

3 Ordne dekorative gjenstander som lysestaker, vaser og bilderammer enkeltvis eller i blandede asymmetriske grupper på tre eller fem. For eksempel midt en messing lysestake utstyrt med en metallisk sølv stearinlys på høyre side av en kappe og tre krom rammer med messing aksenter på venstre ende av mantelen. Ekko messing og krom tema med andre ordninger i rommet, for eksempel en krom isbøtte satt på en messing skuffen på en bar.

4 Arbeid maskinvare inn i miksen. Legg krom finials på messing gardinstenger, eller kombinere messing håndtak med krom rygg-plater. Bytt lette bytte plater med messing og legge krom knotter. Hang en messing lysekrone med en krom-kjeden.

5 Legg puter og gardiner som har gull eller sølv metallic tråder. Stoffer med en indisk motiv ofte har både sølv og gull tråder så vel som små speil eller messing perler.

6 Legg speil og kuttet krystall elementer. Speil ligne reflekterende kvalitet krom og krystall legger en lignende gnisten. Tenk henger et dekorativt speil innrammet i messing.

Hint

  • Ta kontakt med en fargehjulet for å hjelpe enkelte innrednings farger som harmonerer godt med krom og messing.
  • Kjøp messing stykker med en lakk belegg for å redusere polering krav.
  • Bruk metall rengjøringsmidler spesielt formulert for messing og krom.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com