Hvordan stukkatur Railroad Ties

March 17

Hvordan stukkatur Railroad Ties


Stucco kan legge til en Southwest teft og tekstur til enhver hage når du legger den til landskaps aksenter som solide jernbane bånd. Enten du prøver å bryte mønsteret av vanlige tre plantasjeeiere eller du vil at hagen skal se mer ut som en forlengelse av en stucco hus, er dette en enkel, morsom og rimelig måte å nå dine mål.

Bruksanvisning

1 Bland stukkatur underlaget etter anvisning på pakken.

2 Pakk jernbanen tie i værbestandig papir som du ville en dag, ved hjelp av stifter som du ville tape. Hvis du ikke har en stift pistol eller kramper er ikke heavy-duty nok til å trenge inn i slips, bruk en hammer og spiker. Papiret bør passe nær tie for å sikre mindre knekking og bedre etterlevelse.

3 Påfør stukkatur netting rundt slipset, sikre den med stifter eller spiker. For å fremskynde prosessen, kan du kjøpe papir og nett i en enkelt rulle på noen jernvareforretninger.

4 Bruke rake og sparkel, påfør et tynt lag (1/2-inch) av base coat til jernbanen tie. Dekk hele tie og la foten tørr og kur. Tørketiden varierer; Følg anvisningene på pakken.

5 ripe opp overflaten av jernbanen tie med gips rake. Lyset scoring vil legge til overflaten tekstur og hjelpe ferdig laget holder seg til grunnflaten.

6. Påfør et bindemiddel til basen med en pensel. La det tørke i henhold til pakken instruksjoner. (Anvendelse av et bindemiddel er et valgfritt trinn).

7 Bland stukkatur ferdig laget i henhold til pakken instruksjoner. Bruk den til slipset med sparkel, noe som gjør laget litt tynnere enn underlaget. Spill med tekstur for å finne den stilen du liker best. La stucco tørke flere dager før du plasserer det som en del av din faste landskapet.

Hint

  • Tillat deg selv noen dager for å fullføre dette prosjektet, som det tar grunning 12 timer til to dager å kurere, avhengig av fuktighet og værforhold. Søknad stucco til en uherdet basen vil føre til krakelering, sprekker eller knekking i finish.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com