Hvordan Grow Tulipaner i Gravel

February 24

Hvordan Grow Tulipaner i Gravel


Økende tulipaner i grus kombinerer to ulike vekstprosesser: hydroponics og pære tvang. Hydroponics vokser planter uten smuss, mens pære tvinge vokser blomster utenfor fabrikkens normal blomstringen sesongen. Selv tvinge tulipaner i vann innebærer grus, små steiner holde tulipaner fra å sitte direkte i vann, støttet og vokser i oppreist stilling.

Bruksanvisning

1 Hold tulipaner i kjøleskapet i ca 12 til 13 uker. Pærer trenger en konstant kald temperatur på 35-48 grader Fahrenheit å blomstre. Oppbevar pærer i en plastpose med et par hull slått i den. Dette holder vesken fra å holde på fuktighet og råtne pærer.

2 Fyll en solid bolle tre fjerdedeler full med grus.

3 Plass pærene en-halv til en tomme fra hverandre på toppen av grusen. Skyv pærene forsiktig inn i grus inntil de står oppreist på egenhånd.

4 Fyll bollen med vann til den når pærene 'bunnen. Ikke senk pærer, da dette får dem til å råtne.

5 Sett bollen på et kjølig mørkt område i fire til åtte uker. En temperatur på rundt 50 F er ideell. Dette gjør rotsystemet til å vokse og utvikle seg. Fylle bollen med friskt vann en gang i uken.

6 Flytt bollen inn i et solrikt område ved siden av et vindu. Skyter fra pærene bør snart begynne å vises. Hold vann i skålen, som din tulipaner vokse og blomstre.

Hint

  • Kast tulipaner etter blomster blomst. Når de blomstrer, kan løkene vokser nye bladene hvis de brukes på nytt, men vil vanligvis ikke blomstre.
  • Force tulipan blomstrer for vinterferien ved kjøle tulipaner i juli. Fjern dem for å tvinge rundt begynnelsen av oktober.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com