Hvordan lage et elektrisk gjerde

February 29

Hvordan lage et elektrisk gjerde


Gartnere, bønder og Gård ofte at elektriske gjerder gi en rimelig, sikker fekting alternativ for inneholder husdyr og uten hage skadedyr og rovdyr som hjort og Coyotes. Din evne til å skape et elektrisk gjerde, avhenger i stor grad på jordingssystemet. Faktisk, ifølge University of Minnesota Cooperative Extension, omtrent 80 prosent av elektrisk gjerde problemer direkte relatert til feil jordingssystemer. Ta deg tid til å installere jordingssystemet riktig første gang for å unngå kroniske elektrisk gjerde problemer.

Bruksanvisning

1 Fjern vegetasjon og hindringer fra din gjerdet. Klippe gresset til 2 inches eller mindre i høyden for å minimere muligheten for at bunnen belastet ledningen i gjerdet jorde ut på vegetasjonen. Sink stål T-innlegg i bakken på hjørnet legg steder med en håndholdt post driver. Installer hjørnet innlegg til en dybde på 12 til 18 inches.

2 Wrap plast clip-on isolatorer rundt dine hjørnestolper, installere en for hver ledning i elektrisk gjerde. Finn laveste isolator 6 til 8 inches fra bakken og plassere hver gjenværende isolator 6 til 8 inches over forrige inntil gjerdet er ønsket høyde.

3 Træ en enkelt strand av 14-gauge elektrisk ledning gjennom bunnen sett hjørne legg isolatorer. Trekk ledningen stramt på hver isolator slik at den ikke drar på bakken. Kutt ledningen og pakk den tilbake på seg selv for å sikre det på plass når du kommer tilbake til den opprinnelige isolator.

4 pund stål T-innlegg i bakken langs ytterkanten av bunnen elektrisk ledning for å tjene som linje innlegg for elektrisk gjerde. Finn linjen innleggene omtrent 18 til 24 fot fra hverandre og vask dem til en dybde på 12 til 18 inches. Installer clip-on plastisolatorer på hver linje stolpe samme høyder som de hjørnestolpe isolatorer. Slip den pre-stressede bunnen tråd av elektrisk ledning gjennom isolatoren klipp på forsiden av hver bunnlinjen post isolator for å gi ekstra støtte for bunn elektrisk ledning strand.

5 Kjør en tråd av 14-gauge elektrisk ledning gjennom andre-fra-bunnen sett av isolatorer på hjørnestolpene og linje innlegg for å opprette en ekstra elektrisk ledning i elektrisk gjerde. Gjenta denne installasjonen for hver ledning på hvert sett av isolatorer til hele settet med elektriske ledninger er tett stressede rundt omkretsen av gjerdet.

6 Skrell isolasjon fra begge ender av en kort stripe av isolert kabel. Pakk den ene enden av den eksponerte kabelen rundt bunnen gjerde wire; vikle den andre enden av kabelen rundt den andre-fra-den-nederste ledning i en elektrisk gjerde. Gjenta denne prosessen for å koble hver elektrisk gjerde til gjerde rett ovenfor. Fest bunn strand av elektrisk gjerde til de positivt ladede gjerdet terminal på gjerdet apparat på samme måte.

7 Hammer tre 6-fot lange galvaniserte jording stenger rett i bakken 8 til 10 fot fra hverandre. Finn nærmeste stang ikke mer enn 18 fot fra gjerdet gjerdeapparat. Bruk strimler av isolert kabel og jording klemmer til å koble jordingsstenger sammen. Vipp av isolasjon ender på kabelen brikkene til å tillate en direkte metall-tilkobling på hver jording stang.

8 Fest nærmeste jording stang til negativt ladet jordklemmen på gjerdet gjerdeapparat med en annen lengde isolert kabel.

Hint

  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. Slå av apparat når du arbeider i nærheten av gjerdet. Post faresignaler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com