Dempe for Landscaping

January 20

Dempe for Landscaping


Fortau forbedrer et landskap og legger struktur og definisjon til blomsterbed, gangveier og oppkjørsler. Fortauskanter er holdbare og enkle å tilpasse med forskjellige former, farger og dekorative frimerker. Installere demping er et relativt enkelt hjem forbedring prosjektet. Fokusere på ett område av tunet på en gang, mens vurderer din generelle landskapet design når du velger form og stil av landskapet kanter.

Bruksanvisning

1 Lag en enkel skisse av ditt eksisterende landskapet, komplett med trær, bakker og gangveier. Identifisere de stedene der du har tenkt å legge demping. Tegn en sirkel rundt en blomst lapp og deretter en rute for å visualisere hvilke former du foretrekker for dine grenser.

2 Velg en liten plante seng for første nedtoningen installasjon. Lagre gangvei og svært synlige områder for senere prosjekter, når du er komfortabel med prosessen.

3 Bruk landskapsmaling, mel eller en slange for å skissere dempe grensen på bakken. Grensen Utkastet skulle være 6 inches bredere enn den ønskede bredden på fortauskanten. De ekstra 6 inches er for tre skjemaer som brukes til å forme nedtoningen mens betongen herder.

4 Bruk en hakke å fjerne gress fra området inne i disposisjonen. Gravingen 6 inches dyp. Komprimerer støv på bunnen av grøften for å skape en solid overflate.

5 Skru landskapet tømmer sammen til du kommer til ønsket høyde på fortauskant. Vurder å bruke resirkulert plast bender styret hvis du vil at veggene i fortauskant skal avrundes.

6 Stake form inne i grøften med armeringsjern eller tre innsatser. Har en venn holde formen på plass mens du fester den med noen føtter.

7 Mix betong i en trillebår, og legger den nøyaktige mengden vann som er angitt på produsentens instruksjoner. Legg pigment til betongen hvis du ønsker nedtoningen å ha farge.

8 Hell betong i form og bruke en sparkel å glatte over overflaten. Bruk en dempet sparkel å runde kantene på fortauskant.

9 Legg pryd stempling, mynter eller blader til de konkrete fem til ti minutter etter støping. Overflødig vann vil stige til overflaten for å fordampe, mens betongen vil ta to hele dager for å tørke.

10 Fjern former og plast bender styrene når betongen er helt tørt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com