Lys som simulerer dagslys

January 7

Lys som simulerer dagslys


Dagslys pærer ligne spektrum av lys som avgis av naturlig sollys. Designet for innendørs plantedyrking og å supplere lys i veksthus, er disse pærene montert i reflekterende lysarmaturer for maksimal effekt. Fargetemperaturen på en lyskilde måles i kelvin, med 5600 kelvin matchende dagslys. Høyere kelvin lys har mer blå eller kjølig lys, og en lavere kelvin indikerer mer rødt eller varmt lys. Den fargegjengivelse (CRI) er en rangering for lyskilder.

Fluorescent Plant Grow Lights

Fluorescerende plante vokse lysene har størst utvalg av alternativer. Standard T12 lysrør plassert ikke lenger enn fire inches unna er bra for å starte grønnsaker og urter frøplanter og vare i 20.000 timer. Høy utgangs T5 lysstoffrør avgir to ganger så mye lys, men ikke produserer varme. Rørene kommer i forskjellige størrelser og varm eller kald utgang og kan vare i 10.000 timer. Sparepærer passe inn i mindre områder, og er også laget i varm eller kald utgang. Disse pærene vare i 10.000 timer.

Metallhalogen HID vokse lysene

Metallhalogen (MH) høy tetthet utslipp vokse lysene skape hvitt lys fra 2500 til 5500 Kelvin grader med SFI rangeringer fra midten av 60-tallet til den lave 80-tallet. Disse pærene er nærmest naturlig sollys, som er 100. MH vokse lysene er ofte brukt til å lyse sentre og supermarkeder. Horticultural MH lysene har en forbedret rødt spektrum for å øke blomstring og fruiting. De vare fra 10 000 til 20 000 timer.

High Pressure Sodium grolysene

Høytrykk natrium (HPS) vokse lysene er i utstrakt bruk i veksthus og kommersielle voksende anlegg. Deres oransje til rødt spektrum forbedrer fruiting og blomstring prosessen av plantene. Selv om plantene dyrket under HPS lampene er sunt, har de ikke ser ut til å være slik, noe som gjør disse pærene er bra for kommersielt dyrkede grønnsaker og urter, men ikke pryd eller stueplanter. Dyrkere ofte kombinerer MH pærer med HPS pærer for maksimal effekt. De er den mest energieffektive av alle vokse lamper.

Gløde Plant Lights

Glødelamper er ikke de beste lysene til å bruke innendørs fordi de avgir varme og kan brenne plantene. Gløde vokse lysene og spot vokse pærer er best brukt for å gi ekstra lys til enkeltplanter som et bonsai eller en orkidé. De bør ikke plasseres nærmere enn 24 inches over anlegget, og deres levetid er rundt 750 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com