Hvordan drenere vann borte fra hjemmet ditt

December 5

Muggen lukt kjellere, fuktig luft og saltutslag (hvitaktig pulver eller skorpe) på veggene er tegn på at du kan ha en drenering problem. Hvis vannet er å få inn kjelleren, må du finne ut hvor det kommer fra, og hvordan du kan få det bort fra huset.

Bruksanvisning

detektivarbeid

1 Finn ut om fuktigheten er merkbar bare på visse tider (våren smelting) eller ved enkelte anledninger (like etter en kraftig regn). Dette er en indikasjon på en takrenne eller gradering problem.

2 Finne ut hvordan vannet kommer inn i kjelleren. Er det på samme sted, for eksempel en liten sprekk i et hjørne, eller siver gjennom en hel vegg? Dårlig gradering er en sannsynlig årsak, men forsegling veggene kunne hjelpe.

lekk takrenner

3 Hvis takrenner eller takutstikk lekker, bruk en slange eller en høytrykksvasker å skylle ut takrenner og nedløpsrør.

4 Renail eller feste noen sagging takrenner. Pass på at skjøtene mellom seksjonene er forseglet med en silikon.

5 Sikre en downspout avleder er festet til downspout og sikte avlednings på et hardt underlag (dvs. oppkjørselen) eller utvide tuten så det flommer ut minst 5 fot fra huset.

Sjekk gradering

6 Finn ut om gradering rundt grunnlaget er bratt nok. Moderne byggeforskrifter krever at landet skråner bort fra grunnlaget minimum 6 inches i 10 fot rundt huset. Dette er et minimum; mer skråningen vil drenere bort mer vann, raskere.

7 Bygg opp landet i nærheten av din foundation slik karakter vil kanalisere vannet vekk fra huset.

8 Installer en fransk avløp å ta avrenning fra downspout vil bære vannet bort fra grunnmuren. En fransk avløp er en liten grøft med et perforert rør omgitt av sand eller grus som styrer vannstrømmen bort fra grunnmuren.

vanntett vegger

9 bør vurdere å bruke betong vanntett sealer direkte til innvendige vegger. Vanntett sealer kommer som et pulver som du blander med vann og påfør med en lang børste. Sealer faktisk kommer inn i porene i betongen og danner en vanntett krystallinsk struktur som vil stoppe vanninfiltrasjon.

10 Hvis kjelleren vegg eller gulv har noen sprekker, utvide dem ved å undercutting kantene slik at bunnen av sprekken er bredere enn toppen. Dette vil bidra til å holde lappen på plass.

11 Fyll utvidet sprekk med hydraulisk sement. Hydraulisk sement faktisk utvider litt som det botemidler, så det vil effektivt blokkere vannet vei gjennom sprekken.

Hint

  • Flertallet av fuktige kjeller problemene er forårsaket av dårlig drenering. Sikre dine takrenner fungerer som de skal, og du har god gradering rundt hjemmet vil eliminere de fleste problemer.
  • Hydraulisk sement og vanntett betong sealer er tilgjengelig på hjemme butikker.
  • Vanntetting fra innsiden er en levedyktig og effektivt alternativ hvis du har tilgang til vegger og gulv. Når du arbeider med en ferdig kjeller, kan impregnering fra utsiden være det eneste alternativet. Dette krever fjerning av jord rundt fundamentet og installere en vanntett membran. Dette er en stor jobb, og kan være noe som er best overlatt til proffene.
  • Hydraulisk sement vil irritere huden din og slimhinner. Les og følg produsentens anvisninger og være sikker på at du har på deg hansker, vernebriller og støvmaske hvis du arbeider med den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com