Hvordan rense gamle og slitte tregulv med polyuretan

March 13

Hvordan rense gamle og slitte tregulv med polyuretan


Reparere tregulv innebærer å fjerne ferdig fra plankene, sliping dem ned og lakkering av dem. Fordi du tar av finish og sliping styrene, er dette et godt tidspunkt å erstatte eventuelle sterkt skadet planker. Hvis du ikke kan matche planker med nytt treverk, ta brukbare planker fra skapet gulv eller andre mindre reiste områder. Reparere tregulv er et prosjekt som kan ta flere dager, og krever god ventilasjon på grunn av støv og kjemikalier. Pass på at været vil tillate deg å holde vinduer åpne for lange perioder.

Bruksanvisning

1 Klargjør rom for rengjøring og lakkering. Fjern alle møbler. Nøye koble baseboards fra veggen, nummerering dem til å gjøre erstatte dem lettere. Fjern eventuelle gulvventiler, og sjekk at det ikke er noen utstikkende spiker eller skruer. Hang plast ark over døråpninger.

2 Sett på plass eventuelle alvorlig skadet planker. Ved hjelp av en spade bit, bore hull i den ødelagte planken. Dele bord på langs med en meisel, og lirke den ut med et brekkjern. Fjern alt av spiker. Meisel bort den nederste del av sporet for å passe planken, og lim på plass.

3 Sand gulvet med en trommel eller orbital sander. Begynn med en grov-sandpapir for å fjerne finish og riper. Støvsug gulvet mellom passerer for å fjerne støv. Bytt til middels grus papir og gjenta. Støvsug igjen og avslutt med finkornet papir. Ikke sand på tvers av fibrene.

4 Rengjør gulvet før etterbehandling. Støvsuge det og gni det ned med tack klut. Det er viktig å gjøre gulvet som støvfritt som mulig.

5 Fyll eventuelle hull eller hull med tre filler ved hjelp av en sparkel, og la sparkelen tørke.

6 Påfør flere lag av polyuretan finish med en pensel, sliping med fint sandpapir og rengjøring med tack klut mellom strøkene. To til fire strøk bør være tilstrekkelig. La det være minst 48 timer for gulvet tørke før du går på den.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com