kjeller Planlegging

December 16

kjeller Planlegging


Mange huseiere har sett til kjelleren konverteringer som en måte å maksimere sine hjem plass og investering. Ofte brukt for lagring, kan kjellere omdefineres og ferdig til ekstra brukbare boareal. Transforming dine ideer til handling krever kjelleren planlegging som ikke bare forskjønner din kjelleren, men gjør også at den er konstruert i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Vurdere Your Space

Det er mange måter å konvertere kjelleren plass. Vurdere å legge en familie rom eller et lekerom, som vil viderekoble den daglige trafikken, slapper av og spille bort fra de områdene der du vil underholde dine gjester. Kjelleren er også et bra sted for en bonde eller håndverket workshop, eller sy eller kunst studio for å holde din kreativitet område sikret og tilbaketrukket fra resten av huset. Kjellere har også plass til gjeste kvartaler eller ekstra soverom, samt en mer funksjonell lagringsplass.
Vurdere kjelleren nåværende bruk, og deretter bestemme hvor mye plass du har å jobbe med. Du kan bare ønsker å ta et bestemt område av kjelleren din, avhengig av dine behov, eller ønsker du kanskje å fullstendig overhaling kjelleren å redefinere sin funksjon. Mens du prøver å maksimere kjelleren plass, er det en god idé å inkludere et avsnitt for tilstrekkelig lagringsplass.

Regelverk og koder

For å sikre at din nye kjeller renovering vil vare i svært lang tid, må det kontrolleres for strukturelle, elektro, VVS sikkerhet og effektivitet. Også diskutere dine design planer med en arkitekt, som vil oversette dine ideer til en praktisk plan som fungerer godt med hjemmehoved VVS og strukturelle støtter. Arkitekten vil også sørge for at planene oppfyller de nødvendige byggeforskrifter og regler i ditt område.

Basement Planer

Når du bestemmer hvordan du vil at kjelleren plass til å fungere for familien din, og arkitekten tegner opp planene, leie en hederlig entreprenør til å bygge i henhold til spesifikasjonene. Noen av bygge faktorer for å være opptatt av er det samlede budsjettet for materialer og arbeidskraft og tidsrammen før ferdigstillelse. Hvis du foretrekker å ta en gjør-det-selv-tilnærming for noen av de mindre utfordrende deler av kjelleren oppussing, diskutere riving og konstruksjonsdeler du kan takle på egen hånd. Selv om dette kan redde noen av utgiftene, er det kun anbefalt for de med dyktighet og erfaring for å unngå skader.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com