Hvordan lage lær håndtak

July 6

Skinn er et godt materiale å bruke for å gjøre håndtakene fordi det er sterk og vil vare lenge. Hvis du ikke ønsker å betale prisen for nye skinn eller ikke kan finne en butikk nær deg som selger skinn, kan du resirkulere gamle stykker av skinn for å gjøre håndtak for alle nye båter prosjekter. I stedet for å kaste bort den gamle vesken, lagre den og gi den nytt liv som noe annet. Du kan klippe ut biter av skinn og form dem til håndtakene for å lage nye vesker for deg, bestille poser for barna dine, eller Totes.

Bruksanvisning

1 Undersøk dine gamle skinn elementer, spesielt gamle vesker, for å se hvor du kan og bør kutte opp skinn i strimler, slik at du kan lage håndtak. Skjær skinn i 2-tommers brede strimler.

2 Bruk målebånd for å finne ut hvor lenge du vil at lær håndtak skal være. Bruk den øverste delen av vesken eller vesken som trenger håndtakene og hvordan du vil ta den som en guide.

3 Sy noen strimler av lær sammen om lengden på de kuttet ut strimler er ikke nok. Sy i strimler sammen ende til ende med rette sider (de delene du ønsker viser), sammen, slik at det er faktisk dobbelt så lenge som du trenger. Miks og match forskjellige farger og typer skinn hvis du må, så lenge de er omtrent samme tykkelse, for å få et stykke så lenge du trenger.

4 Brett stripe i halv bredde-messig med vrangsidene (sidene du ikke vil se) sammen. Sy un-sydd endene sammen for å gi deg en studier håndtaket enn bare ett lag av lær makt.

5 Skjær av overflødig tråd. Mål i samme avstand fra begge sider av posen til hvor man ønsker håndtakene festet, som avhenger av størrelsen av posen. Sy frem og tilbake over endene av håndtakene på innsiden av posen for å feste dem og holde dem på plass.

Hint

  • Hvis den gamle skinn element har noen dekorative skinn deler som du ønsker å bruke for håndtak, rett og slett kutte ut disse delene selv om de er litt bredere enn de to-tommers strimler. Du vil sannsynligvis ikke trenger å doble opp på skinn, spesielt hvis det er allerede tykkere enn resten av lær. Skjær gamle lærbelter i biter som er lange nok til å bruke som håndtak. Så enten velge å trimme opp sidene eller la stripene akkurat som de er å gi deg håndtak som allerede er slitt i og behagelig å bære på skulderen din. Hvis skinn er ikke for tykk og du ikke vil at håndtakene for bred, brett skinn over noen snor og sy den på plass også.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com