Hvordan du skal koble en Residential 200 Amp Panel

September 5En bolig elektriske panelet fordeler kraften fra de viktigste tjeneste ledninger til hver gren i huset. Den inneholder også de elektriske brytere som beskytter hele systemet fra overstrøm. Kabling en 200 amp panel er det samme som en enkelt fase 240 volt tjenesten panelet. Amp belastning er mengden av strøm tilgjengelig til bygningen, og 200 ampere er tilstrekkelig for vår moderne livsstil.

Bruksanvisning

1 Kontakt din lokale bygningsmyndighet å lære de lokale reglene for kabling en elektrisk panel og søke om de nødvendige tillatelser.

2 Ta kontakt med elektriske verktøyet til å slå av strømmen til bygningen på gaten. Sørg for at de dobbeltsjekke strømmen er slått av med to forskjellige klemme-på amp meter.

3 Kontroller at strømmen er slått av ved å trykke på en ikke-kontakt spenning detektoren til trådens isolasjon. Hvis detektoren piper eller lyser, ledningene er fortsatt farlig.

4 Skru ut skruene som fester dekslene på panelet og sett dekslene til side. Slå ut knockout på toppen av panelet for å tillate at hovedledningene for å mate inn i den. Installer en plasthylse i knockout hull for å beskytte ledningene fra de skarpe metallkanter.

5 Skyv de viktigste elektriske ledninger inn i utstøterhullene og kjøre den hvite ledningen til den nøytrale bussen bar. Strip 1/2 tomme av isolasjon av enden av den hvite ledningen og skyv den inn i nøytral buss bar i hovedterminalen. Stram denne terminalen ned med en skrutrekker.

6 Strip 1/2 tomme av isolasjon av de røde og svarte ledninger som kommer inn i boksen. Push disse ledningene inn i de to terminalene på 240 volt 200 amp hovedbryter. Stram hver terminal ned med en skrutrekker.

7 slå ut en utstansing i den siden av panelet med bakken skinnen. Installer en plasthylse i hullet. Mate jordledningen gjennom hullet og koble den til hovedterminalen på bakken bussen bar.

8 Kjør jordledningen til hoved kobber vannrør kommer fra gaten. Pakk bakken klemme rundt vannrøret oppstrøms av vannmåler. Stram bakken klemme med en skiftenøkkel. Sett jordledningen inn i klemmen terminal og skru den ned.

9 Ta kontakt med din lokale bygg myndighet til å inspisere ledningene før du installerer den grenen kabling.

Hint

  • Arbeider rundt elektrisitet har potensial til å være svært farlig. Pass på at strømmen er slått av før du begynner på arbeid.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com