Hvordan Lukk Din Aboveground Pool for Winter

May 31

Hvordan Lukk Din Aboveground Pool for Winter


En aboveground Svømmebassenget har ganske enkelt vedlikehold i løpet av badesesongen. Når det gjelder tid til å lukke den ned, men etter det varme været går, du kan finne deg selv litt overveldet av vinter prosessen. Ta deg tid til å lære å lukke ned din aboveground pool fordi unnlatelse av å gjøre dette kan ha alvorlige bivirkninger på bassenget.

Bruksanvisning

1 Bruk en pool test kit for å sjekke den kjemiske balansen i din aboveground pool. Klor bør være på 1 til 3 deler pr million (ppm). Kalsiumhardheten bør være 175-250 ppm. Alkalitet bør være på 80 til 120 ppm, og pH-nivået bør være mellom 7,2 og 7,6, ifølge nettstedet Backyard by Pools.

2 Fjern all fuktigheten fra filteret, varmeapparat, pumpe og linjene i aboveground pool. Når du tømme ut det meste av vann, bruk en luftkompressor til å blåse resten tørt. Ellers kan disse komponentene bli skadet når temperaturen faller under frysepunktet.

3 Oppbevar filter, varmeapparat, pumpe og fleksible ledninger inne i garasjen din i løpet av vintersesongen.

4 Rengjør liner av aboveground pool, med en myk børste til å skrubbe vegger. Rengjør bunnen av bassenget med et basseng vakuum.

5 Plasser en oppblåst luftpute i sentrum av bassengvannet. Bruk strenger knyttet til puten å feste den til sidene av bassenget og sikre pute opphold i midten.

6 Plasser en vinterpresenning over aboveground pool. Kontroller at dekselet er riktig formet og dimensjonert for bassenget og koble den til sideveggene ved hjelp av stropper eller ved å trekke en kabel gjennom løkkene og knytte tett.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com