Installasjonsveiledning for HardiePlank Siding

August 27

Installasjonsveiledning for HardiePlank Siding


HardiePlank ytterkledning er en type fiber sement ytterkledning produsert av James Hardie selskapet. Dette produktet er installert på utsiden av et hjem for å gi en holdbar og langvarig finish. HardiePlank krever svært lite vedlikehold og kommer i et bredt spekter av stiler og farger. Den kan installeres av den gjennomsnittlige DIY hus, men skikkelig planlegging er nødvendig for å sikre en vellykket installasjon.

Materialer og klargjøring

Mål dine yttervegger for å finne ut hvor mye HardiePlank Fasader du trenger. Multipliser lengden og bredden på hvert område for å beregne arealet, og tilsett ca 5 prosent til dette nummeret for å ta høyde for materiale som vil være tapt for skjæring. Kjøp HardiePlank fra din lokale Oppussing lager eller fra en av distributørene oppført på selskapets hjemmeside. Hold alt materiale dekket for å holde det tørt før du er klar til å installere den.

HardiePlank kan installeres på tre vindsperre eller skum bord. Dekke veggene med et lag av bygge papir for å virke som et fuktighets og dampsperre. Overlapping sømmene av bygningen papir ved seks inches, og fest den til veggen med spiker eller stifter. Marker plasseringen av hver vegg stud på forsiden av bygningen papir slik at du vet hvor du skal feste ytterkledning.

Installasjon

Legg igjen en seks-tommers gap mellom bakken og bunnen av HardiePlank ytterkledning installasjon. Dette vil holde fuktighet fra å komme bak ytterkledning, og kan forlenge levetiden til installasjonen. Plasser en 1 1/4-tommers starter stripe av HardiePlank langs veggen på seks inches over karakteren. Starteren stripen brukes til å holde vinkelen på hver rad med ytterkledning like. Legge til den neste raden av ytterkledning, slik at den overlapper den starter strimmel med minst 1 1/4 inches. Hver rester rad bør også overlappes av 1 1/4 inches å minimere risikoen for fuktinntrengning.

Fest ytterkledning til hver bolt ved hjelp av galvaniserte eller rustfrie spiker. Bruk to-tommers spiker i tre pigger eller 1 1/4 tommers spiker i stål innramming. HardiePlank er installert ved hjelp av en blind spikring teknikk. Dette innebærer at spikrene er installert på toppen av hver rad, slik at de er dekket og beskyttet av den neste raden. Festemidler bør plasseres minst hver 24 inches.

Kutting og Etterbehandling

Alle fiber sement ytterkledning produkter inneholder et materiale som kalles silikastøv. Ekstra hensyn må tas når du skjærer disse produktene på grunn av den potensielle helseskader forårsaket av silika. Bruk alltid støvmaske når du skjærer HardiePlank og prøver å bruke en støvsamling vakuum for å holde silika i å spre seg.

Skjær fiber sement ytterkledning med en sirkelsag eller metallsaks. Du kan også bruke en score-og-snap teknikk lik den som brukes på gips, men dette kan gi ujevne kanter på ytterkledning. Bruk HardiePlank endestykker og trim for å fullføre installasjonen. Fiber sement ytterkledning kan males med en 100 prosent akryl maling hvis ønskelig, men bør ikke være farget eller slipes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com