Hvor ofte Kleberstein trenger å oljes?

May 14

Kleberstein (kleberstein) er et praktisk, mørk, porøs stein som brukes til benkeplater og peis. Det motstår høye temperaturer, og i motsetning til granitt eller marmor, kan du ikke ødelegge det med felles kjøkken ingredienser som rødvin, sitron eller eddik. Kleberstein bærer godt og gir kjøkkenet en rustikk, hjemmekoselig utseende.

Hvorfor Oil Kleberstein?

Hensikten med oljing kleberstein er å opprettholde en jevn farge. Olje beskytter ikke eller forsegle kleberstein. I stedet oksiderer oljing overflaten av steinen og gjør det jevnt mørkt. Un-oljet kleberstein er vanligvis lys grå, mens oljet kleberstein er kull svart, ofte med en grønnaktig skjær. Hvis du foretrekker lysere farge, kan du olje det sjeldnere, men steinen overflate vil være ujevnt lys og mørke, avhengig av hvilke deler av den blir brukt oftere. Det er egentlig ikke mulig å under-olje eller over-olje kleberstein fordi oljen ikke er faktisk absorbert. I stedet bør du bare prøve å opprettholde den fargen du ønsker.

For å opprettholde kleberstein mørke farge, olje det regelmessig. Olje dekker mange av de flekker som vises på kleberstein fra normal bruk, for eksempel fingeravtrykk og fet mat flekker. Kleberstein riper lett, og regelmessig oljing skjuler mest fin riper. Selv om nesten alle olje vil gjøre, er mineralolje generelt anbefalt å holde kleberstein ser sitt beste. Vegetabilske oljer kan gå harsk med mindre de er grundig polert bort, og linolje etterlater en klebrig overflate.

Når du vil Oil

Når du først får din kleberstein installert, bør du olje det omtrent en gang i uken for den første måneden. På ny kleberstein, vil fargen bli lysere som oljen fordamper. Når dette skjer, til olje det igjen gjenopprette svart farge. Etter klebersteinen har blitt oljet flere ganger, vil den mørke fargen bli lenger, og du trenger ikke å olje det så ofte. For det første året, kan du forvente å olje klebersteinen en gang i måneden eller så. Etter et år, vil den mørke fargen være permanent, og du må olje bare riper.

Slik Oil

Smøring av kleberstein er en enkel oppgave. Du kan enten helle olje over benkeplate og tørk den over overflaten med en fille, eller du kan suge en klut med olje og tørk den over benkeplate. Bare sørg for å tørke bort all overflødig olje for å unngå flekker på klærne. For å gjøre retusjerings jobber lettere, holde en fille brukes bare for oljing i en lukkbar pose under vasken for enkel tilgang. Left olje på kluten vil være nok for de fleste små flekker, og det vil spare deg fra å måtte tørke opp mye av overflødig olje hver gang.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com