Slik fjerner Mistletoe fra trær

May 14

Slik fjerner Mistletoe fra trær. De fleste forbinder misteltein med gode minner i julen. Men dette parasittiske anlegget kan true helsen til trær i hagen din. Misteltein vises som grønne blad klumper på grenene på trærne og forårsaker skade ved å absorbere vann og næringsstoffer. Noen klumper kan gå ubehandlet, men hvis løvtrær begynner å se mer ut som en eviggrønn i vinter, så det er på tide å ta noen handling.

Bruksanvisning

1 Vent til vinteren når løvtrær har mistet alle sine blader og eviggrønne misteltein er godt synlig.

2 Identifiser hvilke trær i hagen din har misteltein og omfanget av smitten.

3 Finn ut om det er en gjør-det-selv-jobb eller krever profesjonell hjelp. Ta kontakt med en tre-tjeneste som tilbyr misteltein fjerning tjenester hvis misteltein ligger langt utenfor rekkevidde eller dekker en stor del av treet.

4 kjøpe de nødvendige verktøy for å gjøre det selv. Bruk lange håndtak lopping hagesaks, sag beskjæringssakser med en forlengelse pole for å nå høyere grener. En elektrisk sag kan være nødvendig for å fjerne større grener.

5 Prune smittet mindre grener og fjerne større lemmer en fot under punktet der misteltein er festet.

6 Skjær av bare misteltein flukt med stammen på svært store grener som ikke kan fjernes uten å skade treet.

7 Samle opp trimmet grener og misteltein og fjerne omgående fra din hage. Bruk hyssing for å sikre større greiner og søppel poser å kvitte seg med misteltein.

Hint

  • Hver vinter fjerne misteltein som vokser tilbake for best kontroll. Misteltein som er flere år gamle blomstrer og produserer frø forårsaker et mer utbredt problem.
  • Kjemiske produkter er en alternativ løsning for å kontrollere misteltein. Som beskjæring, bør det gjøres når treet er sovende, og er bare en midlertidig løsning.
  • Plant misteltein-resistente trær i områder der misteltein er utbredt.
  • Ikke undervurder jobb med å fjerne trimmet rusk fra hagen din. Litt trimming kan raskt gi en stor haug som må samles inn og avhendes.
  • Bruk en forsikret tree service, spesielt når trærne er plassert i nærheten av noe som kan bli skadet av fallende grener under trimming prosessen.
  • Misteltein er giftig ved inntak, spesielt for små barn og kjæledyr.
  • Bruk hansker for å hindre mulig hud utslett og irritasjon ved håndtering av misteltein.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com