Slik Dekorer et bad med røde vegger

April 4

Slik Dekorer et bad med røde vegger


Red er en sterk farge til å dekorere med, spesielt i en liten plass som et bad. Det har en tendens til å gjøre et rom føles mindre enn det er, noe som kan skape en intim stemning. Bruk varmen av rød for å skape en koselig bad eller motvirke intensiteten av den røde med nøytrale eller kalde farger. De andre farger og tilbehør du introdusere inn på badet bestemmer stil, utseende og følelse av rommet.

Bruksanvisning

1 Paint trim, støping eller andre arkitektoniske detaljer med en kontrast nøytral farge, som hvit, for å gjøre de røde veggene pop i kontrast. Andre alternativer for å bryte opp de røde vegger - hvis du vil - er å henge en tapet grensen eller opprette en mosaikk med fliser. Dette skaper et samlingspunkt innenfor badet og etablerer tema eller stil. For eksempel bruke gul og blå fliser for å skape et lyst bad som hva du kan finne i Mexico.

2 Hang speil, innrammet kunst eller annen pynt på veggene. En gull-innrammede antikke speil holder sin egen mot dype røde vegger for en elegant eller gammeldags utseende. Enkle svart, hvit eller metalliske rammer jobbe med moderne innredning. Strategisk sted speil på badet for å reflektere lys, visuelt åpne plassen. Bruk fet moderne kunstverk, nyhet bilder eller bilder av natur, avhengig av din stil.

3 Display sengetøy på badet for å motvirke de røde veggene. Bruk all-hvite håndklær, tepper og et dusjforheng, hvis du ønsker et enkelt utseende. Mønstre er et annet alternativ, slik som marineblå og hvite striper for et nautisk tema bad. Bruk svart og hvitt for et tidløst utseende. Den håndklær, tepper og dusjforheng kan være en farge eller vise et mønster.

4 Accessorize badet med dekorative detaljer som trekker det hele sammen. For eksempel henge hvite flytende hyller over håndklestativ for å holde kurver for lagring. Legg en potteplante, vase full av silke blomster eller lys for å skape en avslappende og romantisk atmosfære. Bruk klare beholdere for å holde badesalt, bomull baller og andre bad nødvendigheter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com