Hvordan vite forskjellen mellom viften og Auto alternativer på en Honeywell termostat klimaanlegg

June 27

Termostaten på veggen som styrer HVAC system er nøkkelen til din komfort. Å vite hvordan det grensesnitt med oppvarming og air condition-systemet kan hjelpe deg å holde komfortabel under lange, kalde vintre og varme, trykkende somre. En viktig del av dette er å vite forskjellen mellom "Fan" og "Auto" innstillinger på enheten.

Bruksanvisning

1 Finn bryteren på termostaten som kan settes til "On", "Off", "Cool", "Heat", "Auto" og "Fan". Sørg også for at termostaten er satt for en komfortabel spekter av temperaturer, helst 70 grader for oppvarming og 78 grader for kjøling.

2 Still inn bryteren på "Fan" for å holde systemet fan kjører hele tiden og kjører uavhengig av temperaturen i rommet. Denne bryteren har ingen kontroll over kompressoren.

3 Still inn bryteren på "Auto" slik at systemet for å slå på viften kun når det er behov for å kjøle ned eller varme opp rommet. Det fungerer ofte i forbindelse med systemets kompressor og vil slå seg av etter at rommet har nådd optimale temperatur. Du kan også ha å sette termostaten på "Heat" eller "Cool", som er kontrollert av en annen bryter.

4 Hold termostaten satt til "Auto" for mest mulig effektiv oppvarming / nedkjøling opplevelse. Bare kjører viften har vanligvis liten effekt, med mindre det blir brukt til bare "røre luften" som kommer ut av kanalene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com