Hvordan Konstruer Gjerder

June 28

Hvordan Konstruer Gjerder


Et riktig bygget gjerdet er et attraktivt tillegg til bakgården, men det er også en struktur som gir privatliv og etablerer sterke grenser med dine naboer. Når det er sagt, det er viktig før å bygge gjerdet at du sjekker lokale byggekrav og om du trenger en tillatelse til å bygge din gjerdet. Et lite gjerde, under seks fot, er vanligvis ikke noe problem, og krever ikke tillatelse til å bygge.

Bruksanvisning

1 Merk av plasseringen av ende innlegg av gjerdet ved hjelp av innsatsen. Pound innsatsen i bakken med en slegge.

2 Knyt en murer linje mellom de to innleggene for å lage en rett linje. Marker hver 6 fot med en eierandel på gjerdestolpene.

3 Dig en to-fots dyp, en fot bred hull på hvert innlegg merking ved hjelp av et innlegg hull digger.

4 Fyll hullene 6 inches med grus og plassere innleggene inne. Pass på toppen av innlegget er i tråd med murer linje.

5 Blanding av betong i en trillebår ved bruk av et forhold på 3 deler grus, 2 deler sand og en del betong. Blande vann i inntil det har en tykk konsistens. Fyll hullet rundt innleggene før om en tomme fra toppen. Tillate sementen å tørke.

6 Place 12- til 14-fots 2-by-4s på toppen av gjerdestolper. Forbor hull i styrene, deretter spikre platene ned til gjerdet toppen ved hjelp 16d behandling spiker.

7 Skjær de indre, nedre skinnene slik at de passer mellom stengene. Spiker dem på plass med 16d behandling spiker. Måle lengden mellom topp og bunnskinnen og kutte en serie av plater for å fylle rommet mellom de to. Sett dem på plass og spikre dem ned. Sjekk med noen planker for å sørge for at de er nivå.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com