Hvor å Feilfri teksturert Tile

May 30

Installere et flisegulv i ditt hjem er praktisk. Tile er et populært gulvmateriale på grunn av sin holdbarhet, glans og skjønnhet. Men strukturert fliser med sine mange kriker og kroker kan være en utfordring når det gjelder rengjøring. Heldigvis bruker grunnleggende husholdningsartikler kan du få hele overflaten på flisen ren.

Bruksanvisning

1 Sweep eller støv på overflaten av flisene for å sørge for at alt tørt smuss, støv og annet rusk blir plukket opp. Teksturert flis har spraglete flater, så støv og feie først i retning av teksturen, og deretter i den motsatte retning og til slutt på skrå for å sikre at hver spalte og toppen av platene er blåst.

2 Mopp gulvet med en fuktig mopp som er dynket i klart, varmt vann og vridd opp.

3 Bruke flis renere eller bad rengjøring produkt, skrubbe flisene med kratt pensel i en sirkulær bevegelse for å sikre at cleanser sprer seg over hele overflaten på flisen.

4 Skyll flisen overflaten grundig med rent, varmt vann.

5 Kjør en myk, tørr klut over flisene for å sikre at all fuktighet absorberes, som flis som er igjen våt er en ideell grobunn for mugg eller mugg.

Hint

  • For å forhindre mugg og mugg fra å vokse, fylle en sprayflaske med eddik og spritz eddik på fuger og fliser i spesielt mørke eller fuktutsatte områder. Dette fjerner lukt flis og desinfiserer det mens forbyr vekst av mugg.
  • Ikke sug strukturert fliser med en oppreist vakuum, som vekten av vakuum kan ripe eller skade flis.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com