Gradering & Leveling Dirt

April 16

Gradering & Leveling Dirt


En av de mest grunnleggende aspekter av et fungerende landskapet er en skikkelig karakter i gården. Utfylling groper i hagen din, og sørge for at det er en jevn skråning på vei nedover fra huset ditt er avgjørende for en sunn verksted og en flomsikre hus.

Bruksanvisning

1 Plasser en innsats i nærheten av ditt husets fundament og en annen nær slutten av din eiendom.

2 Koble innsatsen med snor og feste strengen nivå til strengen et sted nær midten.

3 Juster strengen opp og ned på stake lengst fra huset til strengen leser nivå. Hold strengen på bålet i nærheten av ditt hus nær bakken.

4 Analyser skråningen av din bolig. En ideell karakter vil gå nedover en fot for hver 50 fot. For eksempel, hvis innsatsen er 50 fot fra hverandre og strengen er nivå, bør strengen nærmeste huset ditt være nær bakken og strengen lenger fra huset bør være 12 inches av bakken. Dette vil vise at jorda er en fot lavere 50 fot fra huset ditt enn det er rett ved huset.

5 Begynn å fjerne matjord fra den delen av hagen din lengst fra huset og flytte den med trillebåren mot husets fundament. Dette er den mest arbeidsintensive delen av prosessen og kan ta litt tid.

6 Begynn å jevne ut matjord med en hard rake når målinger viser at skråningen er tilnærmet riktig. Store hauger av matjord bør jevnes ut etter behov for å gjøre hagen din vises selv.

7 Oppsøke noen klumper eller groper i hagen. Grav opp ujevne humper og overføre dem til hull i hagen, så jevner ut jorda med hard rake.

Hint

  • Overflødig matjord kan brukes til hevet sengen hager eller legge jord til eksisterende hagearealer.
  • Skråningen behøver ikke å være helt ensartet. Så lenge målingen mellom innsatsen viser en nedadgående karakter på 12 inches per 50 fot med plen, små ujevnheter er ubetydelig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com