Urter for Ground Cover

June 3

Urter er et flott alternativ som bunndekke til standard grønn gressplen. Mange urter spres raskt og enkelt, og ikke bare gi interessant tekstur for landskapet, men er duftende og svært hardfør. Urter, en gang etablerte, krever svært lite omsorg og ikke trenger å klippes. For skyggefulle og solrike deler av plenen, er det flere varianter som vil kompliment din hage.

Urter til Plant i Sunny Places

For flekker i hagen din som mottar mer enn 6 timer med full sol, er det en rekke urter som vil blomstre. Etterfølgende rosmarin er en tøff plante som vokser godt i dårlig og sandholdig jord. Det er veldig varme-tolerant og derfor utmerket for tørre, varme strøk. Plantene vokser i en etterfølgende skjema med små blå eller hvite blomster vises i vinter og vår. Den har en veldig behagelig duft og krever lite vann. Et annet alternativ er peppermynte eller korsikanske mint. Begge varianter av mynte vil vokse godt i full sol til delvis skygge områder og trenger fuktig, godt drenert jord. Mint er en utmerket bunndekke fordi den sprer voraciously og raskt. De små, mørke grønne blader er velduftende og små, og hvite blomster vil blomstre i sommer. Lavendel har en myk, søt duft og vakker, lys lilla blomster. Lavendel blomstrer i områder som får minst 6 timer med full Søn Lavender vil vokse som en bushier bunndekke. For å opprettholde sin form, beskjære lavendel anlegget hver vår.

Urter til Plant i skyggefulle steder

For skyggefulle områder av hagen din, for eksempel under et tre eller langs huset ditt, er det flere varianter av urter som vil vokse godt. Krypende timian er en allsidig plante som trives i full sol og full skygge. Krypende timian er både aromatiske og kan bli tråkket på. Den har grønne blader med blomster som blomstrer om våren og sommeren i en rekke farger. Creeping timian blomster best i delvis skygge, men vil vokse i full skygge områder. Kamille er en annen nyanse-kjærlig urt som vokser godt i fuktig jord. Kamille har en søt lukt med små tusenfryd-lignende blomster som ofte brukes i te og potpourri. Ryllik er en utmerket bunndekke for svært tørt klima eller områder med dårlig jord. Den har flate klynger av små blomster i rødt, rosa og gult. Ryllik en tendens til å vokse høyere enn andre bakken dekker og kan derfor ikke bli tråkket på.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com