Hvordan legge til en beholder Fra en koblingsboks

June 10

Ombygging eller oppdatere hjem elektriske komponenter kan være utfordrende, men givende. Å vite hvordan du legger til en beholder fra en koblingsboks er viktig i å fullføre prosjektet høyre, og fullføre det trygt. Det finnes mange typer og farger av beholdere å velge mellom som vil passe de fleste ethvert hjem interiør eller utvendig dekor. Pass på å følge de riktige byggeforskrifter for ditt område når du begynner din elektriske prosjektet.

Bruksanvisning

Hvordan legge til en beholder Fra en koblingsboks

1 Finn koblingsboks som skal brukes til å bli med mottaket også, og slå av all strøm rutes til den boksen. Fjern forsiktig lokket lokket til koblingsboksen med skrutrekkeren og bruke den elektriske måler / tester for å fastslå at all strøm er slått på slutten av ledningene som de avslutter i koblingsboksen. Følg alle instruksjonene fra produsenten av det elektriske meter / tester du har.

2 Bestem plassering på veggen som du vil at mottaket skal plasseres. Bruk stud finder og målebånd for å finne nærmeste stud. De fleste stenderne vil bli plassert ca 16 inches på midten fra hverandre. Marker med blyant midten av stud på det stedet der du vil plassere mottaket. Flytt omtrent 1/2 tommers til høyre og nøye bruke sagen til å lage en helt i veggen stort nok for den elektriske boksen for å passe gjennom og legge til siden av stud.

3 Kle av 1/2 tomme av isolasjonen ved endene av den elektriske ledning for å avsløre en svart, hvit og grønn kobbertråd. I krysset boksen, finner hoved ledningen som kommer fra hovedsikringsskapet og koble ledning nøtter på plass for å avdekke kobber endene av de wire. Finn black / red (hot) ledningen og koble den med ledning vri låser til den sorte ledningen av elektrisk ledning å installere. Finn (nøytral) ledningen hvit og koble det med den hvite ledningen ved hjelp av elektriske vri låser. Til slutt finner ledningen grønn (jord) i koblingsboksen og koble denne med grønn på samme måte som ovenfor. Bruk av elektrisk tape, tape hver elektrisk vri låsen for å sikre at ingen kontakt er inne i koblingsboksen med andre ledninger eller selve boksen. Sett på lokk på koblingsboksen.

4 Mål avstanden fra koblingsboksen og ned veggen til plasseringen av hullet for beholderen. Legg en til to ekstra føtter, slik at ledningen ikke trekkes for stramt eller vil skrap noen spiker i veggen eller taket. Kutte ledningen ved passende måling og mate den ned veggen til hullet og trekker om en fot ut av hullet for å tillate tilgang.

5 Strip endene av ledningen for igjen å eksponere de tre kobbertråder. Trekk ledningen gjennom boksen og montere boksen til side av stud hjelp av den medfølgende skruer eller spiker. Kontroller at forsiden av boksen er bare i flukt med innsiden forkant av gips.

6 Ser på forsiden av beholderen, og fest den (varm) ledningen svart til skruen på høyre side. Igjen ser på forsiden av beholderen som en referanse, fest det hvite (nøytral) ledningen til skruen på venstre side. Finn den grønne skruen på siden av beholderen og fest den grønne ledningen (jord). Sjekk hver tilkobling og sørge for at skruen sitter godt fast.

7 Skyv overflødig ledning tilbake gjennom boksen og inn i veggen og montere beholderen til boksen ved hjelp av de medfølgende skruene og følge produsentens anvisninger. Monter beholderdekkplaten over beholderen ved hjelp av den ene skruen i midten av platen. Slå på strømmen igjen til koblingsboksen og bruke den elektriske meter / tester, nøye teste stikkontakten for strøm følge produsentens retningslinjer.

Hint

  • Sikkerhet bør alltid komme først, og aldri forsøke å arbeide på alle elektriske ledninger uten først å kontakte en lisensiert elektriker. Følg alltid alle produsentens retningslinjer for å hindre støt eller død. Pass på at alle elektriske ledninger alltid holder seg til den lokale byggeforskrifter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com