Hvordan rengjøre rustflekker Av en Rubber Gym Floor

June 16

Hvordan rengjøre rustflekker Av en Rubber Gym Floor


Gulvet i et treningsstudio må være holdbar, hygienisk og krever minimalt med vedlikehold og stell. Gummi er et vanlig valg for gym gulv på grunn av sin evne til å håndtere tung fot trafikk, tåler store og skadelige elementer som er falt - som baller og vekter - og lite vedlikehold som er nødvendig for å ta vare på den. Gummi selv ruster ikke; men hvis en rustet metall element er igjen på gym etasje rust fra metall kan legge igjen en stygg leter flekk på gummigulvet.

Bruksanvisning

1 Støvsug gummi gym gulvet for å fjerne skitt på overflaten og støv. Gummi gym gulvet skal støvsuges ofte for å holde den ren.

2 Scrub rust flekker med en plast skrubbe børste mettet i kaldt vann. Skrubb forsiktig i en back-og-tilbake bevegelse. Dersom rust flekken fortsatt forhåndsinnstillinger, fortsetter du til trinn 3.

3 Påfør en godkjent renere for din bestemt type gummi gulv til en myk klut. Gni rust flekken med kluten til flekken er ikke lenger synlig. Hvis flekken er fortsatt til stede, fortsetter du til trinn 4.

4 Påfør vann-fortrenge spray på en ren, myk klut. Gni rust flekker med klut i en forsiktig sirkelbevegelse til rust flekken er borte. Teste denne metoden på et lite synlig område av gummigulv. Ved skade eller misfarging oppstår, slutte å bruke.

Hint

  • Det er alltid best å først sjekke produsentens anbefaler rengjøring og flekkfjerning prosessen for din bestemt type gummi gym gulv.
  • Ikke bruk skuremidler på gummi gulv.
  • Bruk av rengjøringsmidler som inneholder aceton eller terpentin på en gummi gym gulvet kan føre til permanente skader på gulvet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com