Hvordan å opprettholde et utendørs svømmebasseng

March 31

Hvordan å opprettholde et utendørs svømmebasseng


Et utendørs svømmebasseng kan være en av de mest underholdende investeringene du kan gjøre. Bare husk at i tillegg til den upfront kostnader og problemer med installasjon, et basseng krever regelmessig vedlikehold for å fortsette å se bra og gir en sunn atspredelser.

Bruksanvisning

1 Bruk sansene av syn og lukt for å avgjøre når bassenget lider et problem. Se etter vann som har slått grønnaktig, brunlig eller svart. Se også etter skyet eller grumsete vann. Innånding av en muggen lukt er et tegn på bakteriell eller algeproblemer.

2 Syklus vann kontinuerlig gjennom filteret i en tidsperiode på mellom 24 og 72 hus. Følg denne opp ved å redusere kjøretiden i trinn på én time til du kan se en nedgang i klarhet i vann. Lag en tidsplan som introduserer flere på / av sykluser i løpet av hver 24-timers periode.

3 Kjøp en pH testing kit til enhver bassenget forsyning butikken. Vann for høy i alkaliske kan produsere kalkbelegg på vegger og avløp samt øke frekvensen av bakterievekst. Vann som er altfor surt avleder klor rensemidler lett og fører til korrosjon av metalldeler.

4 Rengjør rusk fra bassenget ved hjelp av en skimmer og undervanns vakuum. Fjern rusk flyter på overflaten med skimmer netto. Kjør under vann vakuum når du ikke bruker bassenget, for eksempel over natten.

5 Fjern lag av avskum som utvikler nær vannlinjen som et badekar ring. Bland en løsning av 1 del saltsyre og 5 deler flis såpe. Skrubb skumlag kraftig til den er fjernet. Bruk en pimpstein blokk til å angripe mer sta områder av avskum buildup.

6 fyll opp ditt basseng pumpe og sjekke trykket på filteret. Et filter som leser 10 pounds over normalen indikerer mulig tilstopping. Kjør filteret gjennom en tilbakevasking prosess for å få den tilbake til en normal avlesning. Skift ut filteret hvis backwashing ikke får filteret leser tilbake til det normale.

7 Sett type filter du har med en annen type hvis du ikke får tilfredsstillende resultater. Et sandfilter er ikke i stand til å fjerne svært små partikler, og kan være årsaken til at vannet ser aldri helt klart. En patron filter mister sin effektivitet hver gang det er renset. Ha dette i bakhodet hvis filteret ikke ser ut til å fungere som den skal etter at den har blitt renset et par ganger. Du bør bytte en patron filter etter hvert få rengjorde.

Hint

  • La alle som kan bruke bassenget vet at du utfører vedlikehold, og at bassenget er helt off-limits i løpet av denne perioden.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com