Sikkerhetsutstyr for Taktekking Jobs

March 24

Sikkerhetsutstyr for Taktekking Jobs


Når det kommer til taktekking jobber, bruker riktig sikkerhetsutstyr er viktig. Det er ikke en overdrivelse å si at dette er et spørsmål om liv og død. Sikkerhetsutstyr for taktekking jobber er sikrere og enklere å bruke enn tjue eller tretti år siden; reduserer betraktelig risikoen for en ulykke. Occupational Safety and Health Administration herske 1926.501 (b) (11) sier at når taktekking en bratt tak "hver ansatt ... skal være beskyttet fra å falle av rekkverkssystemer med fotlist, sikkerhet netto systemer, eller personlige fallsikringssystemer."

Seletøy

Seler er avgjørende for taktekking jobber. De hindrer arbeideren fra å falle ned i tilfelle en ulykke. Selen består av et sett med sammenhengende linjer som du putter på dine skuldre og midje; deretter knytte et tykt tau til kroken som er funnet på disse linjene. Bind den andre enden av tauet til en solid base på taket. Denne måten, hvis du mister balansen, vil du ende opp hengende fra tau.

tak Hook

Ved arbeid på taktekking jobber, er en stige en annen grunnleggende element. Tak arbeidere må bruke skjøte stiger for å være i stand til å nå taket. Dessverre, skyvestiger øke risikoen for fall. Den høyere på stigen, jo vanskeligere er det å holde balansen. Taket kroken hell løser dette problemet. Et tak krok er en motstandsdyktig, metallisk krok som festes stigen til taket av bygningen du jobber med.

sikkerhets~~POS=TRUNC Nets

Som et enkelt system for å hindre fall, er sikkerhetsnett fortsatt brukes i dag ved arbeid på tak. Nettet er plassert under arbeiderne, slik at de ikke vil bli skadet hvis de faller. Før du installerer et sikkerhetsnett, må du forsikre deg om at du har installert sikkerhets i tilstrekkelig avstand fra gulvet. På denne måten vil det være nok plass til nettet for å fange deg uten at du treffer bakken. Hvis du ikke måle avstanden på riktig måte, vil netto ikke være i stand til å sikkert ta deg.

Para-Rail

En para-rail er en struktur som er installert på kanten av en bygnings tak. Dette gjør at taket arbeidere å nærme kanten uten fare for å falle. Denne strukturen er spesielt nyttig når transport av materialer fra bakken til taket. Det er bevegelig og tilpasningsdyktig til arbeidstakerens behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com