Slik fjerner oksidasjon på Shutters

March 29

Slik fjerner oksidasjon på Shutters


Oksidasjon er forårsaket av sollys og kan påvirke nesten hvilket som helst materiale, så som plast, billakk, metall og aluminium. Oksidasjon fører til at overflaten av materialet til å bli tørr og kalkholdig. Hvis venstre ubehandlet, vil det til slutt spise gjennom materialet. Fjerne oksidering før det skjer er ganske enkelt og kan gjøres med en rubbing compound etterfulgt av et lag med polering av voks. Voksen vil bringe glans tilbake til overflaten av materialet og også beskytte den mot fremtidig oksydasjon.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett et mildt vaskemiddel. Vask grundig skodder med en svamp, fjerne skitt eller andre buildups. Skyll skodder med rent vann og tørk dem med et håndkle.

2 Bruk rubbing compound til de oksiderte områder og lett gni direkte på oksidasjon i sirkulære bevegelser til overflaten er glatt å ta på. Ikke gni gjennom maling; bare fjerne oksidasjon. Skyll skodder med rent vann og tørk dem.

3 Påfør en båt voks eller polish til skodder og la det tørke. Buff voksen inn skodder med en ren fille. Dette vil forsegle overflaten av maling for å beskytte den mot solen så vel som forlater en fin avslutning på skodder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com