Hvordan koble opp ledninger til en elektrisk Beholder

April 11

Hvordan koble opp ledninger til en elektrisk Beholder


Det er elektriske beholdere i alle rom i hjemmet ditt. Sammen med lysbrytere er de elektriske enheter som får mest bruk og misbruk. Beholdere kan lett bli skadet. De brytes når du flytter på møbler eller mens støvsuging tepper og tepper, og de må byttes. Beholdere mister sin evne til å holde plugger sikkert og må byttes ut. Den gledelige nyheten er at de er enkle å skifte ut, selv for en som har begrenset kjennskap til elektrisitet.

Bruksanvisning

1 Vri effektbryter som styrer kretsen som du jobber med til "Off" posisjon. Sjekk kretsen med digitale multimeter for å sørge for at du har slått av riktig strømbryter.

2 Slå på det digitale multimeter og sette funksjonsbryteren til "AC volt" posisjon. Hvis det digitale multimeter er ikke en auto-alt meter, satt utvalget velgeren til en 150 volt eller høyere spenningsområde. Plugg prøveledningene inn i røde og sorte kontaktene på måleren og sett testprobene i kontakten sin spilleautomater. Måleren viser 0.000 volt på liquid crystal display hvis det ikke er spenning tilstede. Hvis displayet viser ca 120,0 volt, har du slått av på feil bryter.

3 Fjern skruen som holder beholderdekselet på plass og fjerne det. Fjern de to, 6-32 skruene som holder beholderen med enheten og trekk beholderen ut av boksen. Løsne alle klemskruene og fjerne alle ledningene fra den gamle stikkontakten.

4 Kutt trådendene i flukt med isolasjon med wire cutters. Fjern 3/4 tomme av isolasjon fra hver av ledningene med wire strippere. Deretter danner løkker i endene av ledningene med lang nese tang.

5 Koble ledningene til den nye beholderen ved å plassere looper rundt skruene med klokken. Koble den svarte ledningene til messing farget skruer, de hvite ledningene til sølvfarget skruer og den nakne jordledningen til den grønne jordingsskruen. Stram til klemmeskruene tett, men ikke stram dem.

6 Pakk klemmeskruene med et par lag med elektrisk tape. Dette er ikke nødvendig med kode, men det beskytter mot trådene løsner og forårsaker kortslutning i boksen. Fest mottaket i boksen med de to, 6-32 skruer. Sett på mottaket dekkplate. Returner bryter, til "On" posisjon.

Hint

  • Start alltid med nylig strippet ledninger når du installerer en ny beholder. Oksidasjon bygger seg opp på avisolerte ledninger og oksydasjon fører til en uønsket spenningsfall ved forbindelsen.
  • Arbeid aldri på en strømførende krets. Elektrisitet kan føre til at du alvorlige skader og kan også drepe deg.
  • Vær forsiktig med å banke eller ringe på kobber med strippere når du fjerner isolasjonen. Ringing kobber vil svekke wire, forårsaker det å bryte.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com