Formålet med Reverse Mode på Ceiling Fans

April 10

Formålet med Reverse Mode på Ceiling Fans


En takvifte for ditt hjem kan fremkalle Casablanca eller en invasjon av romvesener. Design fra klassiske tre kniver til høyteknologiske komposittmaterialer eksisterer for å komplettere enhver dekor. Viftene er nyttige i forskjellige moduser, også. Med høye energikostnader og miljøbevissthet factoring i hjemmet design beslutninger, revers modus på Takvifte er ikke omsettelig. Heldigvis er de fleste vifter komme med reversmodus standard, og det er en måte for å kompensere når det ikke er.

sommer Mode

En vifte i sommer kan gjøre forskjellen mellom lidelse i en svette og breezing gjennom de varme månedene. I urviseren modus, bladene trekke luft opp og skyv den rundt i rommet, sirkulerer kald luft fra klimaanlegg mer effektivt og skape en vind chill faktor som fools deg til å tro det er kjøligere enn termometeret sier det er. Du kan senke den effektive temperaturen og spare på strømregningen ved å bruke fans i høyt trafikkerte rom, eller alle rom i huset i sommermånedene.

Winter Mode

Hold fans på å holde meg varm hele vinteren. I revers modus, når bladene beveger seg i rotasjon med klokken, de presser luften nedover. Siden varmen stiger, det pleier å samle rundt taket slik at du skjelver nede ved gulvet. Som du betaler for alle som dyre varmen, kan du like godt nyte det. Klikk på motoren over til motsatt på den første frosten og spretter varm luft rundt huset for å spare på oppvarming regninger og unngå pæling på hver genser og par sokker i skapet.

spesielle omstendigheter

En vifte plassert over et skrivebord eller spisebord bør ikke sende papirer fly eller slappe av et måltid før du kan ta en matbit. Men ingen ønsker å bake i sommervarmen heller. Bruk omvendt modus i sommer for disse stedene som kan bruke luftsirkulasjon, men ikke en direkte bris. Du beveger luften, men unngå tornado. Og for høyloftede rom, sveiv motoren til høy slik at du kan føle bris. Sommer eller vinter, vil høy hastighet enten kjøle deg ned eller sende den varme luften i taket hele veien ned til der de kalde folk er. Finn på returtasten på motoren på viften for å bytte modus. Eller sjekk fjernkontrollen eller veggbryter. Noen fans lar deg bytte modus uten å klatre en stige.

Ingen Omvendt?

Hvis du har den sjeldne vifte som mangler en omvendt-modus kan du likevel variere hastigheten for å skape et kjøligere eller varmere omgivelser. Om vinteren setter viften til lav hastighet for å skape en mild bris i downdraft, eller i sommer, re-sirkulere varm luft fra taket til de lavere lag av rommet. I en høyloftede rom, bruker medium eller høy hastighet for å flytte luften raskere og sende varmen spretter av de øvre veggene og hele plassen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com