Hvordan veve Cedar Helvetesild

January 26

Hvordan veve Cedar Helvetesild


Selv om helvetesild er vanligvis brukt til taket, tre helvetesild, som seder, blir også brukt til sidene av et hjem i stedet for ytterkledning. Når den er installert på siden av en bygning, blir sedertre helvetesild vevet ved hjørnene hvor to vegger møtes. Dette vevet utseende gir en ren, polert utseende til ytterkledning og oppnås ved å alternere veggene når du installerer helvetesild. I tillegg vevd helvetesild at regnvann renner av bedre.

Bruksanvisning

1 Installer den første raden av helvetesild side-ved-side langs den side av huset eller bygningen. Fest hver grus til veggen ved hjelp av en stift pistol for å sette inn tre 8 1/2-inch galvaniserte stifter gjennom sentrum av hver singel. Installer helvetesild til du kommer til enden av veggen.

2 Plasser den siste singel på plass slik at den henger over kanten av veggen. Tegn en linje på baksiden av det, ved hjelp av en blyant for å markere stedet der singel bør kuttes.

3 Skjær grus med en håndsag eller elektrisk sag, og fest den til veggen med stiftepistol.

4 Flytt til veggen som grensar den første veggen og monter den første raden av helvetesild, på samme måte som før. Stopp når du kommer til plasseringen av den siste singel.

5 Hold siste singel opp på veggen i posisjon med en del av det som henger ut av veggen. Bruk en blyant til å tegne en linje på baksiden av grus der det henger på veggen. Kutt blyant linje med en sag og fest grus med stifter.

6 Installer en annen rad av helvetesild på den andre veggen like over den nederste raden. Når du kommer til enden av raden, klipp den siste singel av flush med huset, ikke med grus under. Fest singel med stifter. Kanten av grus skal rykkes inn ca 1/4 tommers fra singel under.

7 Gå tilbake til den første siden av huset og installere en ekstra rad med helvetesild på toppen av den første raden. Når du kommer til enden, hold den siste singel opp og tegne en blyantstrek på baksiden der den møter bygningen. Skjær grus med en sag, og fest den med kramper.

8 installere en rad av helvetesild om gangen, vekslende veggene. Sluttresultatet er at hjørnene skal ha en vevd utseende til dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com