Hvordan Trygg bygge en garasje hylle

February 22Mange husholdninger finne garasjen for å være et perfekt sted for lagring. Men uten organisasjon, kan garasjen fort bli et virvar av dårlig arragned esker og hauger av eiendeler. Garage hyller enheter kan lindre rot og få orden på garasjen din. Du kan bygge solide og trygge hyller fra enkle materialer og grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

1 Clear et område på gulvet måler 4 fot med 8 meter.

2 Klipp 18 stykker av 2-by-4-tommers bord, som måler 16 inches hver.

3 Lay tre stykker av 4 fot lang, to-by-4-tommers bord parallelt med hverandre, med bredsiden på gulvet. Lay 16-tommers plater tvers over parallelle boards, som trinnene på en stige, med de ytre endene av 16-tommers plater selv med ytterkantene av de parallelle boards. Space styrene på 24 og 36 inches fra den ene enden av de parallelle styrene og spikre dem sammen med 10d søkke negler.

4 Gjenta prosessen i forrige trinn til du har bygget tre av disse oppreist støtter.

5 Stå opp støttene slik at de er parallelle med hverandre og med avstand 2 fot fra hverandre. Verve hjelp av noen hjelpere for å holde dem på plass.

6 Skyv en-av-12-tommers plater over styrene i de stående støtter som er parallelle med gulvet. Nail styrene til støttene der de krysser med 10d søkke negler.

7 Skyv fullført hyllene på plass mot veggen av garasjen.

Hint

  • Skalere dimensjonene av hyllene for å gjøre dem større eller mindre, avhengig av størrelsen på garasjen din.
  • Bruk vernebriller når du arbeider med elektroverktøy, slik som sager og øvelser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com