Hvordan behandle CMU bygninger med stukkaturer

March 10

Hvordan behandle CMU bygninger med stukkaturer


Stukk er et plaster aktig materiale som er blitt brukt for å beskytte og værbestandige bygninger i mange år. Mens det skjold en struktur mot regn og vind, det gir også en viss beskyttelse mot brann. Stucco kan kle opp en skjemmende bygning med liten kostnad, og tilfører verdi og estetisk appell. Den dekker over mange grove overflater, inkludert betong mur enheter (CMUs).

Bruksanvisning

1 Klargjør overflaten av veggen ved først å inspisere det for hull, sprekker eller andre defekter. Powerwash overflaten og fjerne gammel maling, mugg eller skitt. Sandblåsing er noen ganger nødvendig å fjerne alle urenheter som kan hindre binding av stukk.

2 Fest strimler av 3/8-tommers tre lekte (screed) til toppen og bunnen av veggen ved hjelp av murverk negler. Ytterligere bånd kan tilsettes til midten av en høy vegg.

3 Bland grunning i mørtelblanderen ved først å beregne hvor mye vann vil være nødvendig. Vann veier 7,8 pounds per gallon; vannet bør veie 1/2 av vekten av kalk og sement kombinert. Konsistensen skal være omtrent det samme som mykt smør.

4 Fukt veggen med en sprøyte eller mister før du påfører stukkatur. Bruk hauk å laste stukkatur på sparkel. Start søker stukk med sparkelen holdt i en 45-graders vinkel, gradvis flytte den til en 30-graders vinkel. Spre base coat i en feiende bevegelse over veggen, ca 3/8 tommers tykke. Vent noen minutter.

5 nivå overflaten med en linjal. Sett kantene på nivå langs påstøp som var festet til veggen i trinn 3, og flytte den i en opp-og-ned bevegelse for å glatte stukkatur ut til en 3/8-tommers tykkelse og fjerne overflødig stukk fra veggen .

6 Fjern påstøp med en spiker avtrekker og hammer uten marring stukkatur.

7 Reduser mengden krymping og sprekker i stukk ved å tørke veggen med en murer er tre flyte i en sirkulær bevegelse. Dette bidrar til å konsolidere stukkatur som det botemidler men må gjøres etter at glans er borte og før det stivner helt.

8 Bland en annen gruppe og bruke den neste dag til siste strøket. Fremgangsmåten er lik påføring av basisbelegg uten bruk av påstøp siden det bare vil være 1/4-tommers tykke eller mindre.

9 Avslutt veggen ved teksture overflaten ved hjelp av en sparkel, svamp dupp eller annet verktøy. Det er mange mulige teksturer, så sørg for å ha en idé om hva du ønsker før du starter prosessen.

Hint

  • En kubikk fot av stukk som er nødvendig for å dekke 17 fot for grunning. For å gjøre det selv, vil du trenge en kubikk fot av fuktig sand og 1/3 en pose med sement med samme mengde kalk.
  • Lei en kraft mørtel for større jobber.
  • Eksperimenter ved å blande noen grupper av stukk før du bruker den til veggen.
  • På vertikale flater, er det enklest å starte fra bunnen og jobbe oppover når spre stukkatur.
  • Bruk press når du søker stukkatur, slik at det fester seg til den grove overflaten av sement blokk vegg.
  • Bruk vernebriller og bruke hansker når du blander sement og kalk for å beskytte øyne og hender.
  • Overdreven avrettings ved anvendelse av stukk til veggen vil føre til bindingsproblemer.
  • Følg produsentens anvisninger om du ikke mikse din egen stukkatur. Prosedyrer vil variere noe mellom merkene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com