The Best Butterfly Nectar planter av Georgia

March 8Butterfly hager er viktige fordi de hjelper erstatte habitat for sommerfugler, som forsvinner på grunn av utvidelsen av boligfelt og mega butikker. Økende en sommerfugl hage ikke bare gir habitat for sommerfugler, men også bidrar til å bevare blomster og planter, noen som er avhengige av sommerfugler for pollinering. Fylle en hage med sommerfugl nektarplanter på georgisk hotellet tillater sommerfugler til å oppfylle sine naturlige roller.

Southern Lilac (kyskhetstre L.)

The Southern Lilac, også kjent som ærbar treet, er en sommerfugl magnet. Dens duftende blomster tegne sommerfugler, og de blomstrer, som består av klumper av små blomster kan være rosa, hvit eller lilla. Disse plantene kan selv pollinering, noe som betyr at hvis du ønsker å kontrollere spredningen, må du fjerne frø pods fra plantene etter blomstene dø.

Meksikanske Sunflower (Tithonia rotundiflora)

Disse vakre planter kan vokse til 6 fot i høyden. De er ettårige, og har blomster som ligner oransje tusenfryd. Den meksikanske solsikke foretrekker områder med full sol og godt drenert jord.

Butterfly Weed (Pleuritt Root)

Butterfly luke, som underforstått av navnet, tiltrekker sommerfugler. Det er relatert til milkweed og har blomster som består av klumper av små blomster på en stilk. Blomstene er oransje og sist fra juni til september.

Purple Cone Flower (Echinacae purpurea)

Den lilla kjegle blomsten ligner en over stor tusenfryd med lilla kronblad som droop nedover mot bakken. Dens latinske navn, Echinacae, har sine røtter i ordet for pinnsvin, takket være den blomsten store, strie sentrum. Dette kjegle blomst er en flerårig og blomstrer fra april til september.

Butterfly Bush (Buddleia)

Ingen butterfly garden i Georgia er komplett uten en sommerfugl busk. Det er sannhet i sitt navn: denne busken tiltrekker sommerfugler. Blomstene lukter som honning og består av mange små blomster danner en kjegleformet blomst. Blomstene kan være hvit, rød eller rosa.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com