Hvordan lage opphøyde senger for en Market Garden

March 11

Hvordan lage opphøyde senger for en Market Garden


Et gartneri refererer til en hage som er ment å enten øke produsere for deg å selge til en gårdbruker marked, eller for personlig bruk som en bakgård markedet. En hevet seng lar deg utvide råvarer i en mindre plass enn tradisjonelle planting rad. Det beskytter endret og forberedt jord mot skader som følge av å gå på den, og er et godt valg for gartnere som har bevegelseshemninger. Som du endre jord i en hevet seng år etter år den fortsetter å øke, noe som gjør gartneri mer vellykket hver sesong.

Bruksanvisning

1 Planlegg hevet senger å være noe mer enn 4 fot bred. Dette tillater deg å komme inn i sentrum uten å tråkke på jorda. Du kan planlegge 4-fot-kvadrat tomter eller lange plott som er 4 fot bred.

2 Merk av din 4-fot-kvadrat tomt ved å kjøre en stake i bakken der du ønsker ett hjørne å være. Mål 4 fot fra den første innsatsen, ved hjelp av et nivå for å sørge for at linjen er rett, og kjøre en andre spill her. Fortsett med to staver for å lage en firkant. Knyt hyssing mellom innsatsen for å gi deg en rett linje for å legge dine blokker.

3 Legg ut slagg blokker på markedet tomten. Nestle blokkene rett ved siden av hverandre med sine hull vendt opp. Hullene kan fylles med jord og beplantet med urter senere.

4 lag avis i bunnen av sengen. Dette composts noe gress eller ugress vokser under den og holder ugress fra spirende i hagen din seng. Vann papiret grundig.

5 Fyll plass inne i opphøyde bed med planting medium og kompost.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com