Cute måter å dekorere et barnerom

March 26

Cute måter å dekorere et barnerom


Når du dekorere et barns rom, farge og visuell variasjon hjelpen du holde ting livlig og søt. Dekorere et barns rom for å matche barnets interesser, men også huske på at disse interessene kan endre seg fra år til år. Velg dekorasjoner som gjenspeiler barnet ditt, og kan endre som ditt barns smak utvikle og skift. Se etter søte dekorasjon alternativer som bringer et smil til barnets ansikt.

Starry Ceiling

Plasser lim glød i mørke stjerner på barnets taket for å skape en nattehimmelen. Plasser stjerner på taket på en måte som samsvarer med konstellasjoner eller bare teppe taket med mange små stjerner og be barnet å komme opp med konstellasjoner av sine egne. Dette er perfekt for et barn som elsker astronomi eller den flotte naturen, og det er også perfekt for en fantasifull barn som elsker å late som om hun er camping.

Fairy Utskjæringer

Kjøpe gamle bøker eller forhåndstrykte tapet grenser som har skrevet ut feer og kutte dem ut. Lim alvene til vegger og hyller i odde steder. For eksempel, hvis en fe sitter på en sopp i print, kutte henne ut og plass til henne på kanten av et innrammet bilde. Plasser alvene rundt i rommet for å gi inntrykk av at de gjemmer seg og kikket fra rundt hjørnene. Se hvor lang tid det tar barnet ditt til å finne dem alle.

Hånd Print Border

Dypp ditt barns hånd i maling og har ham stemple en kant hele veien rundt veggen. Plasser grensen ved midje-høyde på en voksen slik at barnet kan stemple det enkelt, og tillater ham å bruke fargene som mest appellerer til ham. De håndavtrykk vil være en søt og nostalgisk påminnelse som han vokser og gi rommet et livlig utseende som minner om moro av fingermaling.

Mural

Du kan enkelt lage en søt mur på barnas veggen ved hjelp av en overhead og litt maling. Bruk overhead å blåse opp et bilde på barnets veggen og spore alle linjene med blyant. Deretter fyller mellomrommene med maling, akkurat slik du ville gjort i en coloring bok. Velg et enkelt bilde til å begynne med, som en illustrasjon fra ditt barns favoritt bok eller et bilde fra en tegneserie. Overhead lett kan leies fra kontoret forsyne butikkene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com